Friday 27 February 2015

Moje levandule

Provence, obrazy, hodiny, svíčky, vůně, dárky. ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM. Tak takhle jsme to předělali.


FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE . Zde bych poprosil všechny kteří pěstují levandule aby sem vkládali své fota.

Já zatím nestíhám tak určitě je sem dám. Těšíme se na ohlasy jak se budou produkty z naší dílny prodávat a . Táto webová stránka používa cookies. Jej používaním súhlasíte s našimi cookies pravidlami.


K nejoblíbenějším jedlým květům patří voňavá levandule. Ve středověku platila za bič na mor, její silice dodnes používají parfuméři. Levandulová kavárna zámek Čechy pod Kosířem.


Vynikající jsou levandulové sušenky, modrofialovými kvítky můžeme ozdobit a dochutit jakýkoli dezert, zmrzlinu či sorbet.

Miluji levanduli ve všech formách. Tak mi to nedalo a musel jsem zkusit levandulový sirup. Když jsme sirup uvařili poprvé, tak jsme byli na rozpacích.


Není modrý nebo jemně fialkový, spíš měděný. Pak nám došlo, že je vše přibarvováno. Protože levandule je modrofialová. Skôr si myslím, že ju zalievate moc.


Ja moje levandule nezalievam skoro vobec, ani v týchto horúcich dňoch. Francouzsky vášnivá levandule. Výrazná, extravagantní, tajemná, vitální a nezaměnitelná barva. Stačí jediný pohled a zamilujete se.


Barva plná věčného léta, nespoutaného mládí, oslnivé krásy s kapkou očekávané výstřednosti. Produkt: Primalex Inspiro Toskánská levandule. Moje poznámky a recepty.


Co je to levandule , Elizabeth? Při každé naší akci připraví vždy ten nejkrásnější stánek! Máte mé slovo organizátora.

Na pečlivě vyzdobeném stánku naleznete parfumérské výrobky, mýdla, dekorační předměty, květiny… a samozřejmě celou řadu výrobků z levandule. MÁMA a já - odborný časopis provází rodiče od těhotenství po raný školní věk dětí již pátým rokem. Zahrnují oblast zdraví, výchovy, psychologie.


Nákupem toho produktu získáte: body. Vaše cena: 26Kč s DPH. Krááááááásný večer Vám všem. Tak z tohoto domečku pocházím.


Konopný, pupalkový, šípkový nebo ricinový olej spolu s hojivými éterickými oleji, jako je neroli, heřmánek, ylang-ylang, kadidlo či levandule , jsou také vítanými pomocníky. Před aplikací olejů je vhodné postříkat pleť čistým hydrolátem z růže či levandule , bez přidaného alkoholu. Tím suchá pokožka olej . Na time management je pozdě.


Přesto se dostáváte do presu, vaše tělo vám posílá alarmující signály a ve vztazích kolem vás to začíná skřípat. Proč je únava a přetížení stále skloňovanějším .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.