Friday 20 February 2015

Elektrický sekáček na cibuli

Nabízíme sekáčky od značek Concept, Eta, KitchenAid a další. Sekáček 270W, kapacita 250ml, břity z nerez oceli, vhodné pro krájení česneku, cibule , bylinek, pro mixování ovocných pyré a dětských pokrmů. Tento mini sekáček je navíc vybaven dvojitými noži Quadblade čímž se stává až 2x rychlejší, úspornější a účinější. Máte vybrané filtry: sekacek- potravin.


Jednoduše naseká najemno cibuli nebo česnek, ale také i oříšky, bylinky či čokoládu. Kráječ cibule a zeleniny z nerezové, leštěné oceli ( nože) a konstrukce z plastu. Nerezové nože s automatickou rota… 5Kč. Vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení cibule , zeleniny, ovoce, ořechů, čokolády apod. Vyrobeno z odolného plastu, čepele z prvotřídní nerezavějící oceli.


ALE: má větší nádobu oproti jiným typům- což je výhoda. V pohodě jsem tam nasekala např brambory na křapáče, cibuli , pomazánku - všechno možný. Ale musí se s tím pracovat tak že to asi sekund sekáš-přestaneš…sekáš sek …přestaneš. Ruční kráječ na cibuli a zeleninu - Sekáček Orion.


Je skvělý pomocník při zpracování zeleniny na kostičky. Je možno zpracovat zeleninu měkčího typu jako je např. Jemnost nasekané zeleniny je dána počtem stlačení pístu. Díky průhledné misce je vidět výsledek při zpracování. Inzeráty sekačku v kategorii Kuchyňské roboty bazar na Sbazar.


Prohlídla jsem si jich pár na netu i poběhala obchody. Perfektně nasekaná cibule , ořechy nebo bylinky. Příprava je teď otázkou několika vteřin. Obsluha jednou rukou a dokonale nabroušené ostří ušetří více času než kdy předtím.


Elektrický chopper můžete mít kdekoli v kuchyni v . Cibule patří mezi nejčastěji používané suroviny při vaření. Při takovém krájení cibule na guláš se občas mění kuchyně v hotové slzavé údolí. Je výkonným pomocníkem při sekání cibule a jiných potravin či při . Když čepele vyjmete, můžete nádobu umývat v myčce nádobí.


Krájení a sekání bude se sekáčkem Clarity hračka. Stačí jen dát cibuli , česnek, maso, pečivo nebo bylinky do sekáčku , stisknout tlačítko a počkat si na výsledek. Ruční sekáček - výhody: - jednoduše několikrát otočíte tam a zpět, jedno otočení = seknutí - kompaktní design „do dlaně“ - naseká a zamíchá ovoce, zeleninu, cibuli , česnek, houby, ořechy, čokoládu, bylinky, našlehá vajíčka atd. Сохраненная копия Перевести эту страницу Potřebujete něco rychle nasekat či umíchat?


Neztrácejte čas sestavováním velkého kuchyňského robotu a sáhněte po tomto univerzálním sekáčku. Pomocí sekacího nože připravíte třeba kojeneckou výživu, těsto na palačinky, nasekáte cibuli , ořechy, maso či bylinky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.