Monday 19 January 2015

Zásuvky schneider

Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Vypínače a zásuvky v nepřeberných barvách a provedení za nejlepší ceny! Popis pro stránku pro kategorii.


Objevte naše vypínače a zásuvky , které vám umožní nastavovat intenzitu osvětlení pro navození perfektní atmosféry. Najděte nejbližšího distributora.

Vzorový dům společnosti Atrium v Průhonicích. Strojky vypínačů, spínačů a zásuvek na eshopu lightpark. Myslíme si, že vypínače a zásuvky by neměly vypadat obyčejně. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Tvůrci řady Sedna se při návrhu snažili myslet na vše, ale v první řadě hlavně na Vás.


Kvalita designu odráží všechna vylepšení a dobré nápady, které se skrývají uvnitř samotného výrobku. UNICA Basic dokonale splyne s každým interiérem a doladí Vaši domácnost.

Nekompromisní technické řešení navíc splňuje i ty nejnáročnější požadavky na současné elektrické instalace. Asfora nabízí vše, co současné vypínače a zásuvky musí mít. Tenké elegantní provedení perfektně ladí s každým interiérem.


Vybrat si můžete z široké nabídky výrobků, přečíst si recenze, zjistit dostupnost nebo třeba porovnat ceny a výrazně ušetřit. Schneider electric najdete na Zboží. Magická kombinace aluminia nebo grafitu s dřevěnými a kovovými krycími rámečky. SCHNEIDER Unica Plus (28). Dokonalá technologie a dokonalý design.


Odpovídá nejvyšším nárokům na moderní interiér. Anya Zásuvka datová kat. Asfora: Spínače a zásuvky ve špičkové technologii i designu. Tato nová řada na první pohled upoutá svým elegantním designem a celkovým provedením. Perfektně ladí s každým interiérem.


Osová vzdialenosť je štandardných 71mm, takže postačujú univerzálne spájacie inštalačné krabice. Vypínače sa štandardne dodávajú bez rámika, dekoračného rámika a montážnej dosky.

Prístroje sa vyrábajú vo farbách biela a slonovinová. Funkce Typ produktu nebo součásti: Jednofáz. Nové multimediálne zásuvky.


Produktovú ponuku prístrojov Unica sme rozšírili o nové multimediálne zásuvky : Dátové USB, HDMI, RCA, VGA a audio konektory mm. K dispozícii sú pre radu Unica v štyroch farbách prístrojov.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.