Friday 30 January 2015

Pražírna kávy ostrava

Rodinná pražírna LAURA COFFEE. Kavárna na ulici Horní je DOČASNĚ UZAVŘENA z důvodu rekonstrukce budovy. Na Espressu chutná nejlépe 10.


Сохраненная копия Перевести эту страницу Na Firmy. Pražírny kávy v Ostravě-město a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ManuCafe, Kava-prazirna.


Dnes objednejte, zítra odesíláme. Pražíme kávu v takovém množství, aby jsme jí dodávali vždy čerstvou. Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Naše káva pochází od lokálních farmářů z Jižní Ameriky, Afriky i Asie.


Na výběru správné kávy si potrpíme a klidně se za ní vydáme na konec světa. Cafe Eternity je specializovaná pražírna čerstvé kávy se zaměřením na jednodruhovou výběrovou Arabiku, brazilskou kávu a espresso směsi. Není třeba zmiňovat světoznámé značky, je i bez toho zřejmé, že v Trieste je káva populární a že Trieste je městem, kde se káva nepije, ale vychutnává. Každá ulice, každá jedna budova je přímo či nepřímo spjata s kávou : dovozci, vývozci, obchody, trhy, pražírny , kavárny. My reprezentujeme, a chceme toto vše.


V Ostravě žádnou pražírnu neznám,snad jen prodejna v Mariánských Horách ( kava-prodej.cz),hodnocení tak za (dobrá). Zatímco výše vzpomenuté Primacafe. Kč,ale pokud má Váš pošťák rád kávu tak se jí nejspíš . Ochutnejte jak chutná pravý ráj.


Káva arabica z pražírny Coffee Mondo zrnkovou kávu odešleme až k Vám domů do pracovních dní. Kafein je rodinná pražírna kávy , která Vám přináší z celého světa dokonalou a kvalitní chuť kávy. Kávu si sami vybíráme, vozíme a pražíme pro Vás. Předminulý týden jsme se vrátili do Ostravy , kde jsme testovali novější a zajímavou kavárnu Pikolo kafé.


Minulý týden jsme čtenářům přinesli reportáž z další opavské kavárny Kramer. Jsme česká pražírna výběrové kávy , kterou nakupujeme osobně z rukou farmářů a každý den pro vás pečlivě pražíme. V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu a také eshop, který voní kávou. V naší rodinné kavárně si s přáteli poklábosíte nad dokonale připraveným espressem, se svou milovanou osobou nasajete teplo z vyhřáté džezvy, nebo s kamarádkou proberete žhavé drby za všudypřítomné vůně námi upražené kávy.


Jsme lokální pražírna Laura Coffee, která praží několik druhů káv, vždy 1 Arabicu. QALTcafé Ostrava , pohled z ulice QALTcafé Ostrava , interiér QALTcafé Ostrava , muffiny. Máme z kávy dětskou radost. Samozřejmě kromě skvěle připraveného espressa se můžete zakousnout do .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.