Friday 16 January 2015

Mikrovlnná trouba electro world

Fyzické vlastnosti a barva. Provedení: volně stojící. Typ vaření: rozmrazení, mikrovlnné. Rychlé mikrovlnné vaření je nedílnou součástí mikrovlnné trouby DAEWOO KOR 6L05. Mikrovlnná trouba je navržena v moderní bílé barvě s rozměry 46x27x3 cm.


Díky provedení a malým rozměrům se hodí do každé kuchyně, protože nezabere mnoho místa. Je vybavena úrovněmi výkonu. Volně stojící mikrovlnná trouba Mora MT 321S ve stříbrném provedení s vnitřním objemem litrů a mikrovlnným výkonem 7W. Nabízí mikrovlnný ohřev a rozmrazování.


K dispozici je výkonnostních stupňů a časovač minut, dětský zámek, funkce předvolby, expres funkce ohřevu, funkce rozmrazování a signalizace . Maximální výkon mikrovln dosahuje až 8W, což zajistí důkladný a rychlý ohřev. Vybrat si můžete až ze stupňů výkonu. Praktický LED displej vás vždy spolehlivě . Tato trouba má úrovní ohřevu.


Má šikovné automatické programy. Bílý povrch trouby spolu s černými skleněnými dvířky vytváří elegantní kombinaci barev, která se hodí do každé moderní domácnosti. Tak budete mít v kuchyni stylový spotřebič, který je nejen výkonný, ale svým designem . Ovládání mikrovlnné trouby je manuálně a je velmi jednoduché.


Průměr otočného talíře je 25 . Ovládání je proto velmi příjemné a jednoduché, všechny požadované funkce nastavíte pomocí dvou otočných voličů. Přizpůsobené jsou funkce horkovzdušného pečení horkým vzduchem, zapékání Crisp, Gril, vaření v páře, ohřevu jídla a rozmrazování. Na přehledném digitálním displeji budete . Pokud patříte k lidem, kteří si v mikrovlnné troubě troufnou udělat jen popcorn, nejste sami. Náš nový design však změní váš postoj k mikrovlnným troubám. Zahleďte se do širokého, černě tónovaného okénka a zřetelně uvidíte průběh . Vybavená je dotykovým ovládáním, otočným ovladačem a přehledným LED displejem.


Kromě ohřívání předem připravených pokrmů vám umožní rychlé vaření domácích jídel. Má k dispozici šest přednastavených programů, které zajišťují snadnou přípravu různých druhů jídel. Její objem je litrů a mikrovlnný výkon 7W.


Akční zboží z letáků Electro World - mikrovlnná trouba. Vám zobrazí slevy a akce na mikrovlnná trouba z letáků Electro World. Nakupujte výhodně s eMimino.


Eta, mikrovlnná trouba v akci Electro World od 24. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.