Thursday 22 January 2015

Kadeřnický vozík bazar

Prodám kadeřnické vybavení. ZDARMA: jeden vozík na šampony, jeden barvicí vozík , nerezový koš na prádlo, ručníky atd. Při rychlém jednání sleva . Inzerce - nákup a prodej kadeřnického vybavení. Tento vozík Vám poskytne.


Kadeřnický vozík jako nový, původní cena 1. Nabízíme kadeřnické vozíky a pracovní stolky pro profesionální kadeřnické salony. Jako nový, téměř nepoužívaný - cena 9Kč - inf. K dispozici pračka,sušička . Rustikální židle - masiv, kusy. Fotky to zde bohužel ořezává, . Vozík je veľmi praktický pomocník do každého kaderníctva.


S týmto vozíkom budete mať. INZERCE MUJ BAZOŠ Bazar s nábytkem. Vysoce kvalitní umělá koženka. Predám plne funkčný profesionálny kadernícky stolík na koliečkach talianskej značky. Vozík bol využívaný minimálne, len ako promo na výstavách.


Výběr kadeřnického nábytku pro Váš salon je důležité dobře zvážit, aby poměr cena a kvalita odpovídali Vámi stanoveným požadavkům. Vybíráme z několika kategorií kadeřnického nábytku pro uspokojení potřeb každého zákazníka. Nabízíme exkluzivní kadeřnická křesla, mycí boxy, vozíky , obsluhy, zrcadla, sedátka, . Tato stránka slouží k pomoci nás kadeřnic si navzájem. Neaktivní - expirovaný inzerát.


Zkusit štěstí a napsat prodejci. Inzerát bude brzy trvale odstraněn. Kosmetické polohovací lehátko s pumpou. Z důvodu přestavby kosmetického salonu v centru Brna, prodám kosmetické lehátko. Umožňuje zvedat a polohovat jak horní tak spodní část.


Případné informace na tel. Veškerý nábytek byl individuálně navržený a vyrobený tak, aby působil elegantním dojmem a sloužil jak pro ukládání, tak pro výstavku prodávaných produktů. Napište své zkušenosti se salony.


Nákup či prodej kadeřnického vybavení, přístrojů, kosmetiky apod zadávejte, prosím, zde - Bazar PRO Kadeřníky A Salony . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V našem e-shopu Vám nabízíme kadeřnická křesla a židle, kadeřnické mycí boxy, kadeřnické a kosmetické vozíky , . Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.