Friday 30 January 2015

Háček na háčkování pony

Díky své velikosti ho využijete na háčkování silnější příz… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Háček je vhodný na háčkování vlny. Může… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Kvalitní háček na háčkování je díky své velikosti vhodný na silnější příze a špagáty z tričkoviny. S jeho pomocí můžete vyrobit dečky, povlaky na polštáře, koberečky apod.


Tento háček doporučujeme na silnější příze nebo špagety z tričkoviny.

Velikost háčků se řídí podle čísel a vyjadřuje tloušťku háčku v milimetrech, háček. Plastová ručka, délka 14cm. Barva pouzdra se může lišit od fotografie. Původně: Kč Ušetříte: Kč (– ). Skladem ks Výrobce: Vlnika. Dřevěné háčky až do velikosti 1 opravdu velké plastové háčky pony do velikosti 20.


Můžete si zde vybrat i tuniské háčky pro tuto speciální . Knook - háček s očkem k navlečení příze.

Ideální pro háčkování s výsledným efektem pleteného vzoru. Součástí sady je letáček s návodem, jak s háčky pracovat. Sada 2ks háčků na knooking.


Je vyroben z kvalitního plastu. Délka všech háčků je cm. Diskuzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatele. Jistě oceníte praktickou rukojeť z plastu, která umožní lepší manipulaci při háčkování. U těchto háčků platí, čím menší číslo, tím je háček silnější.


U všech přízí jsou napsané doporučené velikosti háčků. Tyto háčky doporučujeme na příze Elian nebo Hit. V tomto oddělení najdete háčky různých velikostí, tvarů , vyrobené z různých materálů. PONY háček 10mm Kód: 72. Háčky na klasické háčkování , háčky dlouhé - tuniské, háčky oboustranné, háčky dlouhé - tuniské - oboustranné , háčky na knooking , háčky šroubovací ke kompletaci s lankem.


V nabídce jsou háčky od různých výrobců.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.