Monday 19 January 2015

Folie na sklo auta

Fólie na okna automobilu - zatmavovací fólie do auta. Na ostatní okna (zadní, zadní boční, u zavazadlového prostoru) můžete nalepit jakékoli schválené fólie s libovolnou propustností. Dobrý den koupila jsem si auto už z nalepenými foliemi na zadních sklech ale žádnej štítek o folií nalepenej u toho není a ani já ho nemám. Byla jsem an to upozornena na. Získáte tak podrobný seznam požadavků, které musí vybrané fólie na sklo splňovat.


Jako ochranu auta proti vloupání doporučujeme bezpečnostní autofólie. Viditelné světlo, UV záření i tepelné záření spolehlivě odráží sluneční autofólie. Pro aplikaci na přední boční okna je schválená řada 3M Crystalline, . V zimě zabrání vzniku námrazy čelního skla stojícího automobilu. Hledáte auta folie na sklo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Karbonová fólie nebo také 3D fólie patří k nejprodávanějším auto fóliím na polep celého auta nebo jen třeba polep kapoty nebo polep střechy.


Kromě těchto 3D fólií na auto jsou dostupné i běžné barvy. Protisluneční fólie na okna auta chrání před slunečním zářením a UV paprsky. Clona na přední okno s hliníkovou vrstvou pro auta s velkým čelním sklem. V létě dokonale omezí zvyšování teploty ve voze stojícím na slunci, v zimě pomáhá zabraňovat vzniku námrazy na čelním skle st.


APA Germany Velká aluminiová fólie na. Mám na oknech fólie , nedostanu za to pokutu? Policisté se vytasili s měřiči neprůhledných skel a mezi řidiči vládne nejistota. V horkých zemích je naprosto běžné, že okna pokrývá fólie tmavá jako uhlí. Kdo chce vidět při couvání aspoň něco, nechává si v nich vyříznout růžky u zpětných zrcátek.


Díky nově se rozvíjející technologii se nyní nabízí možnost instalace ochranné čiré fólie , která je speciálně vyrobena pro aplikaci na přední čelní sklo Vašeho vozidla. Použitím fólie sklo nejen zpevníte a zabráníte tak následnému popraskání způsobenému z poletujících . Profesionální tónování skel na počkání, bezpečnostní autofolie a ochranné fólie na auto proti poškrábání laku vozu. Zatmavovací tónovací fólie na autoskla proti slunci, tmavé fólie. Třídit produkty : Název produktuCena.


Instalujeme a prodáváme autofólie , bezpečnostní fólie , protisluneční, zrcadlové, reflexní a termoizolanční fólie , fólie na okna , fólie na sklo a auto. Provádíme tónování autoskel. Autofolie SunTek a Infrasol. Folie na okna SolarScreen.


Doživotní záruka na instalaci. Policie varuje řidiče před používáním dodatečně montovaných tmavých fólií na okna aut. Fólie mohou okna ztmavit natolik, že sklo přestane mít požadovanou propustnost.


Právě příliš tmavá skla byla zřejmě příčinou loňské tragické nehody u Obědovic na Královéhradecku. Nemáte klidné spaní když necháváte stát své auto na parkovišti? Vytlučená okna a vykradené auto je vaší noční můrou? Pořiďte si bezpečnostní fólie na okna a spěte klidně.


Zajistí autosklům větší pevnost a odolnost prosklení i proti extrémním nárazům. Zloděj bude muset vynaložit takové úsilí, že raději přejde k vedlejšímu . Je potřeba dokonale auto fólií přitisknout na sklo a upravit ji do přesných rozměrů s maximální přesností. Toto lepení probíhá na několik etap.


V posledním kroku fólií nahříváme a snažíme se auto folie na sklo co nejlépe vyhladit, aby nebyly viditelné bubliny. Všechny naše folie na sklo auta mají atest od Ministerstva dopravy .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.