Thursday 29 January 2015

Elektrický sušák ručníků chrom

Elektrický sušák ručníků ramena 450mm chrom. Povrchová provozní teplota je asi stupňů C. V nabídce máme i jiné varianty: Výkon provedení . Kares je doplněn o designové háčky, aby bylo možno snadno zavěsit ručníky. Zákazník má na výběr skryté elektrické připojení nebo pomocí kabelu.


Technické údaje: Výška: mm. U provedení chrom je tepelný výkon až o nižší! VYPRODÁNO NEOBJEDNATELNÉ Vyrábí se v jednom tvarovém provedení s flexo šňůrou s vidlicí a světelným vypínačem. Tento elektrický sušák je vytápěn topným kabel uvnitř.


Vertikální sušák Kares najde své uplatnění ve všech koupelnách bez ohledu na velikost nebo rozložení. Vyberte si pouze počet sušáků Kares a dle vašich potřeb umístěte do řady nebo samostatně. Sušák se upevňuje na stěnu.


KARES elektrický sušák , chrom. Upozornění: povrchová úprava je barva chrom , nikoliv chromovaný povrch. Termín dodání je - dnů od. Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožnují snadné zavěšení ručníků.


Je vyrobeno z leštěné nerezové oceli a poskytne Vaší koupelně ojedinělý vzhled. Na spodní… Distribuce, CZ. Elegantní doplněk do koupelen.


Levně u nás zakoupíte otočný elektrický sušák ručníků ES tento sušák na ručníky má nízkou spotřebu energie. SAPHO - MOA topná tyč s termostatem, 6W, Chrom (MOA-C-600). Cena produktu bez dopravy. Stačí připojit do zásuvky. Koupelnové radiátory elektrické - jsou tvořené z topného radiátoru,osazeného topnou tyčí S TERMOSTATEM.


Radiátory využívají pouze el. LINER s možností montáže více sušáku nad sebou nebo vedle sebe je vhodný pro sušení ručníků nebo rychlého sušení oblečení a lze jej použít jako pravou a levou montáž technická spec. Sady Comfort Mat pro svépomocnou instalaci. FLEX I sušák ručníků elektrický.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Tento produkt nebyl v tuto chvíli nalezen v žádném z e-shopů. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech. Kliknutím na cenu navštívíte přímo internetový obchod.


Otopné těleso s koncovkou do. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.