Friday 23 January 2015

Dveře k zahradnímu domku

Rozbilo se vám okno ve vašem zahradním domku ? Potřebujete nové dveře pro váš zahradní altán? Pak jste tu na správném místě. V této rubrice najdte pestrou nabídku dveří a oken pro zahradní domky , chaty, altány, boudy na nářadí a další dřevostavby z naší nabídky.


V nabídce najdete dvoukřídlé i jednokřídlé dveře. Určeno pro zahradní domky palmako o síle stěny mm. Součástí dveří jsou nastavitelné závěsy vyrobeny z kvalitních materiálů pro jejich dlouhou životnost. Další výhodou je že většina zahradních dveří je vybavena nízkým prahem pro zlepšení vstupu do Vašeho zahradního domku s těžkým předmětem.


Na zakázku zadáváme do výroby okna a dveře do zahradních domků pro tloušťku 28mm. Okno do zahradního domku. Dveře do zahradního domku. Biohort Domek na nářadí AvantGarde velikost M tmavě šedá s jednoduchými dveřmi.


Pergart Kovový domek na nářadí PT1zelený. Zahradní chatky lze vyrobit na objednání v jiných, než námi nabízených rozměrech. Zahradní domky , chatky a dřevěné chaty jsou nabízeny ve velkém . Jednoznačně nejžádanější typ zahradního domku. Velmi výhodný poměr cena-využitelnost.


Rozhodli jste se koupit si zahradní domek a poskládat si jej sami, nebo necháte i stavbu na zaměstnancích dodavatelské firmy, jen byste chtěli vědět, jak to. Na přední straně sledujte výšku stavby. Obložky dveří a oken jsou součástí výrobku. Pro bližší informace, kontaktujte prosím . Konstrukce zahradního domku je dodávána včetně dřevěných oken, dveří vlastní výroby KASA a opláštění palubkami. Povrchová úprava je provedena pouze z vnější strany zahradního domku.


Vnější rozměr, 3x 3cm. Vnitřní rozměr, 2x 2cm. Výška přední stěny, 2cm. Rozměr oken, x 7 x 9 x cm. Plocha zahradního domku , m2.


Použitý materiál, smrk . Není problémem objednat si i dveře dvoukřídlé. Nezateplené zahradní domky jsou osazeny . Příslušenství a doplňky. Ke všem zahradním dřevostavbám ( zahradní domky , zahradní chatky) si lze objednat další možné doplňky. K těmto doplňkům patří především okna a dveře navíc. Okna se dají objednat v různých rozměrech, mohou být opatřena izolačním dvojsklem.


Též se mohou osadit okenicemi. Oprava a zpevnění dveří zahradního domku po vylomení zloději. Odstranění příčného trámku a vystužení OSB deskou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.