Wednesday 28 January 2015

Clin na okna bezpečnostní list

Clin na okna , střička 500ml (citrus). E-uklid Běžné úklidové prostředky Okna. Vytváří pěnu, která odstraňuje mastnotu. Bezpečnostní list (4kB). Nahrazuje verzi ze dne: 24.

Prostředek na okna a rámy CLIN 7ml. Zboží již není v naší nabídce. Vysoce účinný prostředek s alkoholem na čištění oken a ostatních povrchů. Datum vyhotovení v ČR: 21. Identifikace přípravku a společnosti.


Použití přípravku: čistící prostředek na sklo, rámy, apod. Clin čistič na okna a rámy, díky své účinné receptuře s alkoholem perfektně odstraní nečistoty z rámů a okenních parapetů.

Jediným setřením vrátí oknům oslnivý lesk a aktivně zabraňuje stopám po dešti. SkladeKarlovy Vary: 135. Clin Windows - čisticí přípravek na okna - Citron, 5ml. Clin windows a glass - prostředek na okna s alkoholem 5mlVýrobek se vyznačuje vysokou účinností. Přípravek aplikovaný rozprašovačem umožňuje přesné d. CWS Best Foam Mild (Poland).


KRYSTAL na podlahy s alfa alkoholem. Patentovaná hydraulická pistole umožňuje nanášet prostředek ve formě aktivní stabilní pěny přímo na čištěné místo, kde se déle udrží na povrchu, nestéká . Clin Universal s rozprašovačem se vyznačuje vysokou účinností. Rozpračovač umožňuje přesné dávkování pouze na plochy, kde se má docílit požadovaný účinek. Stěrka na okna KOMBI s teleskopem. Může vyvolat alergickou reakci.


Rozprašovač tvoří pěnu, která nestéká z povrchu. Díky alkoholu se čisticí roztok z plochy rychle odpařuje, což vede k okamžitému lesku beze šmouh, bez potřeby následného leštění. Dostupnost: zboží je skladem.


Tradiční čisticí prostředek osvědčené kvality určený k mytí, čištění a leštění oken a skleněných ploch.

Ekonomické balení s rozprašovačem. Zobrazit podrobnější popis. Cena dopravyKč ( cena s DPH ). Ihned na Mělníku - otevírací . BEZPEČNOSTNÍ LIST podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Podlahy › Každodenní mytí a čištění podlah Svojí čisticí silou je vhodný jak na podlahy, tak i na okna a rámy, kde odmašťující efekt bude velmi účinný. Je proto vhodný k profesionálnímu čištění.


Program ChemGes - aktualizace: 28.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.