Tuesday 30 December 2014

Pilový kotouč na lamino bez předřezu

Pilový kotouč pro řezání laminovaných desek bez použití předřezávacího kotouče. FREUD na lamino s dutým zubem bez nutnosti použít předřezu , a řez je krásně čistý oboustranně. Hlavní pilový kotouč s trapézovým zubem pro řezání oboustranně laminovaných desek (LTD).


Nejběžnější rozměr pro formátovací pily: D: 3mm, d: 3 tl. Pro kvalitní obostranný řez není nutno použít p.

Kvalitní obostranný řez. Není nutno použít předřez ! Pilové kotouče CMT pro pily bez předřezu na LTD. Přesné a kvalitní dvoudílné tělo. Hledáte pilový kotouč na lamino ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina.


Nový standardní kotouč s vydutými zuby pro jemný a čistý řez oboustranně povrchově upravených materiálů, jako lamina nebo dýhy, na kotoučových nebo vertikálních pilách (např. Striebig, Holzher).

Dec K řezání lamina se nejčastěji používají pilové kotouče s takzvaným trapézovým zubem, které musí mít co největší hustotu ozubení (pila o průměru 3mm má zubů) - vysoký počet zubů je důležitý pro čistý řez bez otřepů. Teoreticky lze lamino řezat bez předřezového kotouče, většina truhlářů jej však . V kombinaci s předřezovým kotoučem dává velkou kvalitu řezu. Lze však použít i bez předřezu. Výrazně snížená hlučnost kotouče díky speciálním . Tak že vycházejme z toho co máš - dej tomu maximální otáčky a lamino řež na dvakrát , jelikož nemáš pilu s předřezem tak pro první řez schovej pilový kotouč tak , aby Ti udělal jen zářez o hloubce maximálně mm ( to je ten předřez ) . Vysoká životnosť tvrdokovových zubov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Speciální konstrukce s extra šikmými zuby pro docílení jemnějšího řezu oboustranně povrchově upravených materiálů jako lamina nebo dýhy na kotoučových pilách nebo velkých zkracovacích pilách. Prefektní povrch spodní hrany při použití tohoto kotouče. V této podkategorii naleznete přehled vybraných SK pilových kotoučů na lamino a další aglomerovanané materiály pro použití ve formátovacích pilách, velkoplošných.


U SK pilových kotoučů na laminované materiály se můžete nejčastěji setkávat s těmito zkratkami v označení zubů:. Perfektní povrch spodní . LI11M 1(12 1mm)Velikost předřezu prosím napište do poznámky v objednávce. Má střídavé trapézové zuby.

Je vhodný pro dělení jak tvrdého dřeva tak i lamina. Univerzální pilový kotouč. Ultra tenký kotouč JTS-10. CMT, HM, průměr 500mm, upínací průměr 32mm, 1zubů, tvar TCG, negativní úhel 6° - pro čistý řez, urečno na neželezné kovy, plasty, lamino , . SET NÁSTROJŮ GUHDO PRO ŘEZÁNÍ LAMINÁTOVÝCH DESEK Hlavní kotouč 300×2×mm TF, CNL, GLADIATOR - trapéz určeno zejména pro laminátové desky.


DŘEVOOBRÁBĚCÍ NÁSTROJE Sada nástrojů na lamino GUHDO PŘEDŘEZ ZDARMA. Feb Jak takovouto desku řezat aby byla bez odrypků? Jinak na lamino bez předřezu jakž takž funguje toto, ale předřezu se to samozřejmě nevyrovná. Kotouče CMT jsou konstruovány pro vysoký výkon.


Vhodné pro zkracovací, radiální a pokosové pily bez předřezu. Parametry kotouče : 305x2x30mm Počet zubů: 96. Klíčová slova: kotoučová pila, pilový kotouč , podélný řez, kvalita řezání, malá.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.