Friday 26 December 2014

Obrazy s motivem levandule

Kvalitní obrazy na zeď s motivem květin levandule , které ohromí každého kdo navštíví váš interiér. Neváhejte a objednejte si svůj obraz s levandulí. Hodnocení produktu: 1 (recenze). Originální plechová cedule s retro motivem vyráběna v Německu.


Cedule je z kvalitního a silného podkladu u kterého nehrozí prohnutí či zlomení.

Vybraný motiv je vždy pečlivě. Nostalgic Art Plechová cedule - Levandule 30xcm. Dopřejte svým stěnám originální dekoraci. Pokud Vás také trápí problém holých zdí, tento obraz bude to, co hledáte. Na výběr je z několika rozměrů i motivů.


Levandule Prodej plakáty, obrázky, obrazy , obrazových reprodukcí, posterů, fotek a fotografií. On-line rámování obrazů, tisk a vyvolání fotografií. Odeslání pohlednice zdarma.

Pověste si obraz do předsíně, kuchyně či obývacího pokoje a zdokonalte svůj interiér. Levandulové hrnečky,levandulové tácy,levandulové figurky, obrazy s motivem levandule , levandulové vonné svíčky,levandulová kosmetika, levandulové věšáky,levandulové džbány,levandulové misky. Stylové obrázky na zeď s motivy Provance, květiny a vintage styl.


Retro motivy i moderní reprodukce obrazů. Krásný nástěnný obraz s motivem levandule a svíček utiší Vaši mysl a navodí pohodovou atmosféru. Nástěnný obraz tištěný na plátno.


Rozměry × × cm. Je také vhodný jako dárek ke každé příležitosti. Obraz levandule 80x80x3cm. Vkusný obraz na zeď je skvělou ozdobou na zeď v kuchyni či jiné místnosti vašeho bytu nebo domu.


Krásná a originální dekorace v podobě obrazu s motivem levandule ve dvou různých provedeních. Dekorativní kovový obraz na zavěšení s motivem levandule. Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.


Prodej koberců, Podlahové krytiny, Bytový textil.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.