Friday 26 December 2014

Autolakýrnické práce ceník

Ceník lakování a autolakýrnických prací. Cena obsahuje kliky, lišty, kryty zrcátek pokud jsou součástí lakovaného dílu a ve stejné barvě lakovaného dílu. V případě, že zákazník požaduje pasování počítá se hodinová sazba karosáře dle ceníku pobočky . Expresní oprava laku, Přibližná cena. Poškrábané zrcátko, lišty nebo jiné malé díly, 7Kč.


Pracujeme v lakovacím a vypalovacím boxu, který zaručuje zcela bezprašné prostředí pro lakování Vašeho auta.

Po dohodě i motocyklů nebo zámečnických výrobků. Máme vlastní míchárnu barev a to klasických laků i metalíz. Vždy se řídíme požadavkem zákazníka. Ceny lakýrnických prací včetně matriálu jsou bez DPH.


Ceny platí při lakování nových dílů. U mírného poškození se cena zvyšuje cca o , u středního poškození. AUTOLAK KOSTELEC - profesionální autolakovna. Lakování, tmelení, broušení, opravy.


Autolakýrnické práce všeho druhu.

Naše technologie opravy autolaku je až o levnější než u konkurence! Práce technika je vždy zaokrouhlována na celé hodiny. Výměna motorového oleje (benzín), Kč.


Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu. Do jedné nezávazné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. Na základě vašich zadaných položek a požadavků Vám nabídneme naše kvalifikované a důkladně prověřené řemeslníky, kteří jsou nejvhodnější pro vaší zakázku. Nabízíme profesionální opravy karoserie na všech úrovních poškození.


Menší poškození karoserie. Provádíme i lakování plastů. Střední a vysoké poškození karoserie. Opravy karoserie po havárii provádíme . Garantujeme vysokou kvalitu odvedených prací , rychlost a dodržení smluveného termínu dokončení zakázky.


Naše společnost s mnohaletou tradicí se specializuje nejen na lakování karoserií ( autolakýrnictví ) a komplexní klempířské a karosářské práce , ale rovněž na lakování veteránů, jednostopých vozidel a průmyslových zařízení. Karosářské práce provádíme ověřenými postupy, při nichž nedochází k poškození . Naše služby jsme nově rozšířili též o mechanické opravy a pravidelný servis osobních automobilů . AUTO SERVICE CVETAN nabízí profesionální karosářské a autolakýrnické práce nejen v okrese Olomouc. Nabízíme autolakýrnické práce a dodáváme materiály PPG a kvalitní zahraniční materiály.


Dále nabízíme drobné opravy karoserií.

Vítejte na našich nových webových stránkách. Pravidelně Vám sem budeme přinášet novinky a také nové fotografie. Doufáme, že nový web se Vám bude líbit a budete spokojeni.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.