Monday 29 December 2014

Aplikace poznámky na plochu

Sticky Notes - Pěkné a funkční poznámky na plochu - Softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog freeware a shareware programů a aplikací ke stažení zdarma. Aplikace Sticky Notes umožňuje tvorbu jednoduchých poznámek, které však disponují mnoha funkcemi. Nálepku přidáme na plochu prostřednictvím nejvýše umístěné položky v nabídce funkcí aplikace. Do nálepky napíšeme svou poznámku a uložíme ji.


Na výběr máme buď „pípnutí“ nebo přehrání zvuku. Můžete psát poznámky přímo z widgetu (bez spouštění další obrazovky) - unikátní funkcionalita na celém marketu! Největší výhodou této aplikace je možnost si ji připnout na hlavní panel a jediným kliknutím zobrazit vaše poznámky ať jste kdekoliv v PC bez nutnosti cokoliv zavírat nebo spouštět okno jiné aplikace. Poznámek je navíc možné mít neomezené množství v libovolných pozicích a velikostech.


Používání je tak velice návykové. Správa poznámek a upozornění na události pomocí elektronických post-it papírků na pracovní plochu. Připravili jsme pro vás aplikace , které od klasických post-it osvobodí nejen pracovní stůl, ale třeba i monitor. Poznámky můžete lepit jak na pracovní plochu počítače, tak k dokumentům.


PC doma a naopak a potom všechny ty poznámky hledám, popřípadě nechám notes na. Redaktorský výběr, ve kterém jsme představili osm programů na úkoly a poznámky , doplnili čtenáři o dalších sedm kousků. Všechny mají hodnocení nad 0. Novinky: Lepší uspořádání . Aplikace ukládající poznámky do přehledné stromové struktury.


Do záznamů lze vkládat obrázky, internetové odkazy i odkazy na jiné poznámky. Tuto aplikaci pro vytváření rychlých poznámek umístitelných na plochu , která se zdržuje v systémové liště a zabírá minimum zdrojů, používá již dlouhou dobu . Ahoj prosím o radu, neznáte program, který by měl funkci jako jsou poznámky na plochu , ale s možností vytvořit odškrtavací seznam políček pro jednotlivé úkoly. Re: Nejlepsi poznamky na plochu. Příspěvek od amypon 02.


Nový blok call nám umožní volat své výtvory. V případě aplikace Poznámky přesuneme na plochu tři bloky call zobrazeniSeznamu a těmi nahradíme redundantní kód ve všech třech obslužných rutinách události. Kupříkladu obslužnou rutinu události ListPicker1. AfterPicking, která odstraňuje poznámku, bychom upravili tak, . Vložení textu do lístečku s poznámkou Je-li aplikace Rychlé poznámky spuštěna, jsou všechny lístečky dostupné, když k této aplikaci přejdete některým postupem pro přepínání mezi aplikacemi.


Obvykle stačí stisknout tlačítko aplikace na hlavním panelu . Aplikace Rychlé poznámky představuje digitální verzi známých lístečků Post-It, kterými máte možná obsypaný celý monitor. S rychlými poznámkami můžete obdobné lístečky umisťovat přímo na plochu systému, a mít je tak neustále na očích. Název aplikace Chytré úkoly je skvěle zvolený.


Je mnoho způsobů, jak si poznamenat důležité události, k dispozici je vestavěný kalendář nebo poznámky přímo na plochu. Vývojář Vladimír Mach však doplnil chytrou funkci, kterou jinde nenajdete. Na základě lokalizace GPS dokáže oznámit úkol právě na . Má nekorunovaný král poznámek Evernote důvod k obavám?


Widgety na plochu najdete v aplikaci dva. První je větší, na ten je možné nastavit si, jaké poznámky se budou zobrazovat, ať již naposledy prohlížené, nebo nedávno aktualizované. Jak je vidět ze screenshotu widgetu, Evernote ještě dokonale neovládá češtinu, nicméně vývojáři neustále pracují na .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.