Wednesday 31 December 2014

Abs hrany praha

Truhlářství Praha , řezání lamina, abs hrany , výroba skříněk a botníků. Moje prodejna: Praha - Černý Most. ABS hrana 1černá: nákup bez rizika - dní na vrácení, vrácení možné i do prodejny.


HRANY ABS Vysoce kvalitní termoplastové hrany vyrobené z maximálně odolného a teplotně stálého plastu. ABS hrany jsou vhodné pro každý nábytek, zejména tam, kde dochází k velkému mechanickému namáhání. Jsou vhodné jak pro rovné plochy, tak i pro všechna možná zakřivení.

ABS hrany se dodávají jak s lepidlem nebo bez lepidla, v různých barvách a površích. Nábytkové hrany slouží k dekorativnímu zakrytí a úpravě řezané plochy při výrobě nábytkových dílců. K překrytí nevzhledného řezu se používají různé druhy a typy nábytkových hran. V našem sortimentu naleznete ABS hrany , CPL hrany, dýhované hrany, lamino hrany a narážecí hrany.


Profesionální ABS hrany české výroby, šířky 22mm , tlouštěk 5mm, 1mm a 2mm , za velice rozumné ceny. Ostatní šířky 2344(pro tl.2) a 54mm, jakož i další požadované dezény budeme postupně naskladňovat. Veškeré hrany jsou identické k laminovaným deskám předních českých i evropských výrobců plošných materiálů. Vlastní cenové rozpětí v Kč: Od: Do: Hotovo.


Jako jeden z klíčových dodavatelů vyrábíme nábytkové hrany, ABS hrany , dodáváme tavná, disperzní, montážní a konstrukční lepidla i čisticí prostředky.

Naše nábytkové hrany odebírá široké spektrum firem po celé republice. Naším hlavním programem je prodej nábytkových ABS hran , hran z lamina a dýhových hran. Se zavedením laminovaných desek do našeho sortimentu samozřejmě přichází i možnost olepit.


Olepování hran probíhá na profesionálním stroji BRANDT KDF 440. Dokáže olepit hrany o síle - 12mm při tlouštče dílce - 60mm. Opracuje papír, dýhu, ABS hrany a nákližky.


Velkoobchod a maloobchod nábytkových hran , rolet a kování. Prodej deskového materiálu. Formátování na přesné rozměry, olepení hran naformátovaných dílců ABS hranou , nebo i přesné předvrtání různých potřebných otvorů, např. Tyto služby jsou poskytovány vždy na základě Vašeho individuálního požadavku.


Stroj poskytuje širokou variabilitu opracování hran. Nastavení jednotlivých agregátů se provádí z ovládacího panelu bez nutnosti . Hrana je vyrobená z termoplastického granulátu ABS , splňující všechna ekologická kritéria a chráněna UV filtrem proti vyblednutí na slunci. Plastové nábytkové hrany plně vyhovují všem požadavkům výrobců nábytku. Barevné provedení dle barevného vzorníku nábytkových hran firmy Hranipex a Wigo, které nabízíme. ABS nábytkové hrany - LAMINO - Stolařské potřeby.


Společnost Varex je předním výrobcem a dodavatelem nábytkových hran ( termoplastové hrany, ABS hrany , PVC hrany, laminohrany) obalovacích a kašírovacích fólií, laků, lepidel a dalších komponentů pro nábytkářský průmysl. Najděte dodavatele pro téma abs hrany. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.

Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.