Friday 21 November 2014

Stylové papírnictví

Obchod s papírenským zbožím, které má styl a duši. Především z ručně dělaného recyklovaného papíru z Koreje a Číny. Papírnictví plné designových kancelářských potřeb a stylových doplňků od předních skandinávských značek do vaší kanceláře, domácí pracovny, na váš pracovní stůl nebo pro malé i velké školáky. Na začátku bylo jedno slovo, nic neznamenalo, jen dobře znělo, až později dostalo obrysy stylového papírnictví.


Ve smyslu neobyčejné nabídky, která obsahuje to, co vám ve všech ostatních papírnictví scházelo, nebo jste nevěděli, že vám schází.

Naší základnou je Praha. Specializujeme se na ilustrované notýsky, diáře, dekorativní papíry, zápisníky, psací potřeby a další papírenské nutnosti. Stylové e- papírnictví s řadou evropských cen za design. Spustili jsme s nimi svůj první e-shop a teď zrovna připravujeme jeho velký restart. A ať si přitom vymyslíme cokoli – kluci reagují rychle a ochotně.


Zorganizujte si svůj pracovní stůl v seversky minimalistickém stylu. Ve stylovém prostředí totiž budete kreativnější, soustředěnější a práce vás nepochybně začne bavit. Nehledě na praktickou stránku vysoce .

Jsme nadšenci do papírenských potřeb, které dovážíme z Ameriky, Kuala Lumpur, Belgie i Koreje. Milujeme krásný a neotřelý design věcí, které lidi většinou nepotřebují, ale chtějí. Jmenujeme se kaš-mi-daš, již přes rok provozujeme e- shop a obrážíme . SKLENĚNÉ POKLADNIČKY Spořte stylově Skleněné retro pokladničky potěší každého milovníka designu.


Ať už se rozhodnete spořit na dovolenou snů, pořádné. Rovnou jsem si v rámci otevíračky mohla vytvořit svůj notýsek, tak jsem to vzala jak mi to přicházelo pod ruku a výsledek uvidíte na fotkách :). Takových workshopů prý budou pořádat víc, takže určitě . Stylové kousky britského papírnictví Busy B vás přesvědčí, že plánování může být skutečně zábava!


Vneste do svých všední dnů špetku umění . Přinášíme Vám nádherné diáře, tužky, penály i baťůžky, kalendáře, obaly na smartphony a další. Najdete u nás kolekce ,,Zpátky do školy, ale vyberou si u nás i dospělí. Desky s rychlovazačem na děrované papíry, lesklý, laminátový povrch, rychlovazací spona, . Produkty vznikají v malé dílně, kterou jsem vytvořily z lásky k papíru a taky už doma nebylo k hnutí. Někdo papír vůbec neřeší, ale my to prožíváme. Papír musí vonět a být dobrý na omak, žádná . Tri-coastal - stylové papírnictví = nápaditý dárek.


MÁSLA OŘÍŠKOVÁ: Máslo z vlašských ořechů s třtinovým cukrem Nutspread nebo Mandlové máslo s třtinovým cukrem nebo 1 kešu máslo.

NE ARAŠÍDOVÁ :() NÁDOBÍ A PŘÍBORY Z PŘÍRODNÍCH MATERIÁLU (Např. nožík: Econea). Tip na dárek: praktické . Jeníkov, Jeníkov 1kontakt. Handmade dělané zápisníky, obaly na knihy nebo třeba penály. Jsme stylové papírnictví , kde najdete vše od zápisníků, přes psací potřeby až k penálům. Aby měly do čeho vaši potomci zaznamenávat své nabyté vědomosti, objevíte v prodejnách sešity všech velikostí, stylové školní diáře nebo deníčky.


Mysleli jsme i na to, aby vaše ratolesti měly všechny školní potřeby kam uložit. Proto jsou u nás školní batohy pro prvňáčky i větší děti samozřejmostí. Zkrátka – z knihkupectví .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.