Monday 24 November 2014

Komoda hloubka 60 cm

CZ nabízíme komody se zásuvkami, prádelníky a další. Vybírejte a nakupujte nábytek na našem eshopu nebo v kamenné prodejně v Sedlčanech. Jednoduchá úzká komoda se třemi zásuvkami. Rohy komody jsou opatřeny kováním charakteristickým pro řadu INDIANA, přední hrana horní desky a dna je zaoblena.


Elegantní kovová postel Berlin má čela vyrobena z masivního dřeva v bílé barvě.

Dětské skříně a komody hrají všemi barvami. Skříně a komody jsou výškově i designově přizpůsobeny dětem, aby ukládání oblečení pro ně bylo příjemnější a pohodlnější. Praktických komod najdete na Biano. Slaďte obývák do vintage, moderního či třeba venkovského stylu. Bilá tradiční komoda HEMNES, tři zásuvky, řešení pro předsíně, ložnice, masivní dřevo.


Nakoupit on -line nebo . Přebalovací pult, Je samostatný.

Síla materiálu v mm, mm. Pomocí vašeho vkusu pečlivě vyberte nábytek, který vám bude zpříjemňovat vaše chvíle. Chytře navržený kus nábytku, u nějž je design podřízen funkci, je vkusným, elegantním a přesto velmi. Komoda - hloubka , Včetně úchytek.


Moderní komoda z lamina vhodná k širokému využití. Barevné provedení: dub sonoma. Bílá dřevěná komoda se šuplíky Bella 4. Barvy: bílá, olše, přírodní, ořech. Při výběru poslouchejte své srdce, ať vám nový nábytek vyčaruje úsměv na rtech. Tloušťka všech částí konstrukce nábytku je cm.


Popusťte uzdu své fantazii. Líbí se vám více decentní barvy nebo odvážnější? V pohodlí a bez spěchu si vychutnejte nabídku kavovaspolecnost.


Obklopte se krásou, ať jste doma nebo v práci. Pokud u nás postrádáte nějaký motiv, napište nám, rádi pomůžeme.

Nábytek bazar v Moravskoslezském kraji.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.