Tuesday 18 November 2014

Kaindl vzorník

Every taste is different. Spolu se svým kompletním programem veškerého příslušenství se tato deska hodí prakticky pro všechny oblasti použití v moderním interiérovém designu. Stejně jako dekorační desky . Pavel Trčka, Kuchyňské linky, Zakázková výroba nábytku.


Grafické sklo a skleněné obklady. Hliníková dvířka, světelné police a dna.

Hettich-nábytkové kování. Pracovní desky, lamináty KAINDL. V nabídce jsou dekory dřeva a kamene v provedení matné a vysoký lesk.


Nabízí cca 2dekorů kreativních vzorů a inovativní struktury povrchů udělují fantazii neomezenou volnost. Jsou také odolné proti nárazu a poškrábání. Vrchní strana: laminát - mm vysoce odolný proti oděru. Laminátová podlaha Kaindl 10. Optik trifft Haptik: Breite Designvielfalt und authentische Oberflächenstrukturen – bis hin zu Natural Touch Synchrondekoren.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj.

Kč, pracovní deska půlka 205x60cm 1. KAINDL , pracovní deska celá 410x60cm cena 2. Kaindl vyznačuje úzkými formáty v šířce 116mm, které jsou zvlášť designově vhodnými do menších prostor. Vysoká stabilita, mechanická, chemická a tepelná odolnost. Vzorník dekorů v prodejně Lignomat.


Dekory lamino TrenEgger, Kronospan, Kaindl. Na stránce naleznete lamino desky DDL, lamino Pfleiderer, lamino Kaindl , lamino Emotion. Okolo 2dekorů na inovativních povrchových strukturách, které jsou tak tvrdé, že jsou odolné proti poškrábání. Tak charakterizuje společnost Kaindl svoje lamino desky.


HV - vzorník lamino hran. HV - vzorník Senoplast. HV - vzorník lamino hran FALZ. FDM - Vnitřní dřevotřískové okenní parapety, bližší informace o materiálu a povrchu. Salzburgu na prireditvi Open House Floor napoveduje predstavitev NOVE - dopolnjene in prenovljene kolekcije iveralov, ultrapasov, delovnih plošč in furniranih plošč.


Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Na princípe rezných zubov reťazových píl je založená konštrukcia kotúčov z profilovaného oceľového plechu, ktoré sú na rozdiel od reťazových kotúčov vyrobené z jedného kusu. V článku si predstavíme jeden z najobľúbenejších kotúčov pre efektívne uberanie materiálu WOODCARVER GOLD od nemeckej firmy KAINDL. Výrobce podlahové lišty a pelety.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.