Wednesday 26 November 2014

Dětský pokoj pro dva kluky

Místnost slouží dvěma klukům , staršímu je šest let a mladšímu dva roky. Dětem chybí úložné prostory, šatní skříně a také vhodná knihovna. Je také nutné počítat s pracovním stolem pro budoucího školáka.


Máte doma dva malé rošťáky a pro zařízení dětského pokoje jen velmi malou místnost? Jak tento problém vyřešit? Dětský pokoj pro dva kluky. Jonáš (skoro 7) a Šimon (skoro 4).


Jeden miluje dinosaury, vesmír, mapy. Druhý, auta, autobusy, vlaky. Spojuje je láska k červené barvě. A společná touha po patrové posteli.


V tomto projektu bylo zadání poměrně jasné – navrhnout dětský pokoj pro dva kluky školáky tak, aby byla zachována pracovní a relaxační zóna a zároveň zde byly poměrně velké požadavky na množství úložných prostor a polic. Ty nakonec byly řešeny nábytkem na míru s úložnými prostorami pod postelemi, průběžnou . Zdravím střecháčci,potřebovala bych poradit. Máme dva kluky ( Kubík 6let a Matýsek 6měsíců) a chtěli bychom jim zařídit nějak pěkně pokojík.


Adam má let a Sebastianovi jsou roky. Mezi jejich záliby patří: sport – fotbal a snowboarding, dále mají rádi dinosaury, cestování a hru při zažízení X-BOX. Adam rád kreslí obrázky, které má vystavené na stěně. Rád si prohlíží mapu hledáním míst, která již . Abecední seznam portfolií.


Jednotlivé prvky jsou z barevného lamina, kombinované s voskovanou masivní modřínovou spárovkou. Při rekonstrukci je třeba skloubit hravost s praktičností. Pestrý dětský pokoj pro dva kluky.


Požadavek byl, aby v postýlkách byla výsuvná postel pro přespání kamarádů. Pod konstrukci pevné postele jsme umístili šuplíky na hloubku postelí. Pod výsuvnou postel pak výsuvné kontejnery na kolečkách.


Veselá autíčková tapeta Lavmi doplňuje barevnou kombinaci o červenou, která . Dívčí pokoj zaujme vyvýšeným lůžkem na podiu, příjemnou fialkovou barvou a šedohnědou stěrkou. V úzké místnosti jsme zvolili řešení s patrovou postelí, kde jsou . Každý z kluků má svou oblíbenou barvu, která nesměla v jejich pokoji chybět. Pokojíček pro dva malé kluky. Celý prostor je doladěn doplňujícím akcentem dřeva na podlaze i parapetech a je rozdělen do jednotlivých zón.


K těmto poptávkám se dostávám půl roku po jejich uveřejnění - když si mé nabídky nevšimne konkrétní poptávající potom tak učiní třeba někdo jiný. Já přicházím s nabídkou malby přímo na stěny ( ale i klasické obrazy ) a pirátská tematika (tento inzerát ), moře, . Pokud sháníte dětský pokoj pro kluka, jste v našem oddělení zcela jistě správně. Každý správný kluk má svá určitá přání a vnímá své okolí jinak než dívky. Proto INTENA nábytek rozdělil oddělení dětský pokojů na dětské pokoje pro kluky a dětské pokoje pro holky.


Hlavním znakem dětského chlapeckého pokoje je použitá . Potah je vyroben z bavlny a polyester. Dnes jedna proměna dětského pokoje dvou kluků. Jedná se o opravdu malý prostor a dostat sem dvě postele, velký psací stůl a dvě židle a pak k tomu ještě šatní skříň dalo trochu zabrat. Ale díky atypickému ábytku od truhláře dle mých .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.