Thursday 27 November 2014

Dcfix folie na sklo

Nejprodávanější zboží kategorie transparentní d-c - fix. Transparentní samolepící folie d-c - fix šíře 45cm, vzor Bamboo, Kč. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší ceny.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jedná se o transparentní samolepící fóli na polepení čirého skla tak, aby se z něj stalo sklo neprůhledné.

Cena je uvedena za běžný metr. Do políčka místo jedničky vepište požadovanou délku fólie , kterou vám ustřihneme z metrové role. Samolepící fólie d-c - fix na sklo protisluneční ochrana.


Přednost samolepících fólií spočívá v . Fólie je určena na sklo. Vhodná zejména na okna , průhledy, zimní zahrady, do koupelny. Propustí denní světlo, ale zabrání zvědavým pohledům.

Vzor: Smoke beige - béžový kouřový vzor. Uvedená cena je za běžný metr v dané šíři . Samolepicí fólie a dekorace d-c - fix - Duration: 7:07. Vaše okna budou okna katedrály. Zvědavé pohledy nás mohou pěkně znervózňovat.


Před pohledy zvenčí nás nemusí nutně chránit jen nová okenní tabule. Tentýž účel splní i transparentní fólie d-c - fix. Jde o fólii neomezených možností: na okna či dveře, v kuchyni. SAMOLEPICÍ FÓLIE d-c - fix.


Používají se často jako ochrana před pohledy zvenčí. Staticky přilnavé fólie lze velmi snadno aplikovat na požadované místo a libovolně často opakovaně použít. Potřebujete samolepící folie a tapety na zeď ? Tak to jste na správné adrese. Máme vlastní sklady kde veškeré tapety na zeď jsou okamžitě k odběru. Je možné dohodnout i odběr mimo pracovní dobu.


Systém Vám automaticky přepočítá výslednou cenu zadané délky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.