Tuesday 18 November 2014

Cibule cena za kg

Cena za KG bez DPH: 2Kč. Doba dodání do hodin platí v případě objednání zboží do 15:hodin. Toto nemá vplyv na Vaše zákonné práva.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Vložit dostupné množství (kg ) Koupit on-line Nahradit. Vyzkoušejte naše filtrační ikonky! Pokud na jednu z nich kliknete, zezelená a daná filtrace se aktivuje. Aby byl váš nákup pohodlnější, zůstává filtrace aktivní napříč celým obchodem.


Pokud chcete filtraci vypnout, stačí na danou ikonku znovu kliknout. Filtrace se nevztahují na sekci “Doporučujeme”. Varianty tohoto výrobku.


C a E, vitamíny skupiny B, karoten, vápník, železo, hořčík, draslík a další. BIO zelenina Čerstvá zelenina z ekologických farem. Našimi hlavními dodavateli jsou ekofarma Pospíšilových, Baucis, Horňácká a ekofarma Deblín, která se kromě vlastní produkce zabývá i dovozem plodin ze zahraničí, především z italských ekofarem.


A proč zvolit BIO zeleninu? Cibule Červená volná 5g, naše cena 2Kč. Ekofarmáři nepoužívají . OC importovaného lilku,. Její obchodní odbytová cena.


Za sledované období oslabila průměrná NC kedluben z dovozu. Zobrazit telefon: Rohozec, okres Brno-venkov 26. VÁNOČNÍ bedýnka, 3Kč, ks. Plánovaný obsah: salátové brambory Ditta cca 5kg, mrkev 2kg, petržel 5kg, celer 1ks, cibule žlutá 1kg, cibule červená 5kg, česnek 3ks, jablka 3kg, sáček jablečných křížal a litru jablečné šťávy ( nepasterizované). Domácí tlačenka světlá, 3Kč, ks.


Pan Veselý z Pohořelic bude v sobotu 19. Ryby na požádání zabije a vykuchá. Vejce budou z farmy Pohořelice – cena dle velikosti. Pstruh duhový 1Kč za kg.


Vejce čerstvá z Drůbežárny Pohořelice, cena dle velikosti. Rybu na požádání zabije a vykuchá zdarma.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.