Friday 31 October 2014

Mikrovlnná trouba nerez

Mikrovlnná trouba Samsung vám umožní nahradit hotová jídla určená k ohřátí zdravými domácími pokrmy. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Whirlpool Jet Chef JT 4IX nerez. Doprava zdarma Hvězda EURONICS.

V eshopu skladem na prodejně ihned. Vyberte si u nás z celé řady modelů! A navíc vám vysvětlíme, jak vlastně mikrovlnka funguje. Trouba nabízí automatických programů pro . Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších. MORA premium ochrana proti otiskům prstů dotykové ovládání.


Vestavná mikrovlnná trouba. Jedinečná mikrovlnná trouba spojující hned několik praktických funkcí, kde tou nejzajímavější je funkce horkovzduchu.

Důvod prodeje koupě jiné. Nerez mikrovlnka s gilem Kenwood . Značka Hyundai přichází s novinkou v podobě horkovzdušné mikrovlnné trouby s grilem, která v mnoha ohledech může zastat funkce klasické trouby, ale v daleko menším provedení. I tak je objem vnitřního prostoru nadstandardních litrů a průměr otočného talíře je 3cm. Přístroj je v moderním celonerezovém . Tato vestavná mikrovlnná trouba Indesit nabízí: funkce grilování.


Elegantní design této mikrovlnné trouby zajišťuje, že ji lze na rozdíl od ostatních umístit kamkoliv, čímž vám nabízí více volnosti při plánování rozvržení kuchyně. Stačí zadat hmotnost rozmrazovaného pokrmu a ostatní potřebné už vykoná mikrovlnná trouba. Tato mikrovlnná trouba umožňuje také rozmrazení, grilování a horkovzdušné pečení.


Ocenění let záruka na keramický vnitřní povrch. Přizpůsobitelná a univerzální mikrovlnná trouba v elegantním designu, která se hodí do každé kuchyně a pro všechny styly vaření. Dvířka mikrovlnné trouby jsou bez jakýchkoliv zářezů a hran, ve kterých by se mohly usazovat nečistoty. Vnitřní skleněný panel je navíc snímatelný.


Materiál dveří: Skleněné dveře. Tato konstrukce umožňuje udržovat dvířka v čistotě jen jednoduchým utřením.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.