Tuesday 28 October 2014

Lehká hlava praha 1staré město

Je o něco větší, má patra a míst k sezení a interiér ve stylu feng shui. V interiéru naleznete dvě fontány, krb a zátiší s Buddhou – Maitreou. MAITREA znamená „milující laskavost“, jedno . If you can, see if you can be seated in the starry room.


The ceiling is super cute. We made reservations but depending . Jediné minus shledávám ve vyšších cenách, které jsou ale pro centrum Prahy pochopitelné. Vyborne jidlo, prijemne prostredi, mily personal, vse super! Vítejte ve vegetariánské restauraci, která má za cíl potěšit Vaše smysly a odlehčit Vaší hlavě. Jsme nová restaurace cenově příjemná, trochu odjinud.


Zajímavě a útulně řešený prostor v kouzelném domě s pětsetletou historií v klidné uličce na Starém Městě. V naší restauraci chceme vařit jídla, která jsou . Vaříme přátelsky vůči lidem, co jsou zvyklí jíst maso. V restauraci se nekouří a neprodává tvrdý alkohol. Snažili jsme se k jídlu vybrat ta nejkvalitnější vína, digestivy a jedno pivo. Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 11:- 23:30.


Sobota - Neděle: 12:- 23:30. Její cíl je velice jednoduchý: má za cíl potěšit vaše smysly a odlehčit vaší hlavě. To se jí velice dobře daří a kvalitu nabízeného jídla poznáte tak, že zde mají skoro každý den stále plno. This restaurant is also called Clear Head”.


Nahlásit neaktuální údaje. Provozní doba: PO: 11:30–23:30. One of the most frequently visited vegetarian restaurant in the city centre of Prague.


It is located close to the Charles Bridge. Lehka Hlava - Clear Head. Lahodné vegetariánské pokrmy z celého světa podávané v jedinečném prostoru, v němž se snoubí architektura 15. Создав учетную запись, ты сможешь подписаться на своих друзей и экспертов, которым доверяешь, а также увидеть места , которые они рекомендуют. Vegetariánská restaurace nabízí bezmasé speciality, denní menu a nedělní brunche.


Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.