Friday 24 October 2014

Inzeráty psů

Podrobné vyhledávání podle plemen a zadávání inzerátů zdarma. Psi a štěňátka, inzerce psů. Ponúkam na predaj cistokrvné šteniatka Sibírsky Husky psikov. Farba psíkob je cierno-biela. Rotvajler na prodej s PP.


Pudl trpasličí černý s PP - holčička. Pouze do trvalého a velmi milujícího domova. Pes červenoplavý s melírem a bílým znakem na hlavě - tisíc, fenka černá s pálením - tisíc. Základní očkování, odčervení, s EU očkovákem, výbavou do nového domova.


Zdraví, jen vážným zájemcům. Zkuste inzerci psů na dogslife. Tato inzerce psů je dobře použitelná i na mobilním zařízení. Tosa inu štěňata, aktuálně k odběru.


Nádherná, silná štěňata,očkovaná, čipovaná ,zdravá - zkontrolována veterinárním lékařem. V rodokmenu štěňat jsou nejúspěšnější psi v historii. Rádi bychom Vás upozornili, že v souladu se zaměřením celého portálu, je možné vkládat pouze psy s PP nebo křížence. Proto jsou některé stránky s nabídkami vybavené vlastním vyhledáváním.


Je několik možností, jak si inzerci psů profiltrovat a najít snadněji to, co hledám. Psí inzertní stránky věnované inzerci psů , psí inzerci, krytí, prodávání a darování štěňat. Zadávání psích inzerátů zdarma. Vyberte si z naší nabídky. Chcete prodat či koupit psa?


Nebo Vás zajímá prodej štěňat a rádi byste nějaké pořídili sobě či svým nejbližším? Ale pozor, každý inzerát je platný jen měsíce. Inzeráty chovatelských stanic.


Nabízíme poslení dvě krásná štěňátka středoasiata po rodičích s PP. Mají úžasné povahy, krásně stavěná a již začínají hlídat. Oba rodiče u nás k vidění. Asiat je vynikající pes na hlídaní milující svou rodinu!


Toto je formulář pro zadání soukromého inzerátu , který bude po zaplacení otištěn v časopise SVĚT PSŮ. Po dobu přibližně měsíce od vyjití příslušného čísla časopisu bude tento inzerát zdarma umístěn i na této internetové stránce. ZVEŘEJNĚNÍ POUZE NA INTERNETU NEPROVÁDÍME ANI JAKO PLACENOU SLUŽBU.


Sháníte-li štěně nebo vhodný protějšek pro Vašeho psa či fenu, prohlédněte si aktuální nabídky psů a fen, které jsou k dispozici ke krytí. Memoriál Milana Novotného - I.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.