Thursday 23 October 2014

Dovolená u moře pro dva

Oblíbené destinace a kvalitní hotely za výhodné ceny! Кеш Перекласти цю сторінку Hrady z písku, šplouchání vln, oblázkové zátoky, svěží závan mořského vzduchu, zpěv racků, rozečtená kniha a hlavně pohoda. Katalog zájezdů od českých a německých CK do celého světa.


Dovolená u moře i na horách, Největší počet zájezdů na jednom místě. K vybraným zájezdům parkování ZDARMA.

Je vaším snem krásná dovolená u moře , ale nemáte na ni příliš mnoho peněz? V naší nabídce nejlevnějších zájezdů k moři , kterou vám přinášíme přehledně na jednom místě, si vyberete výhodný pobyt u moře za cenu dovolené v České republice. Travel boří zažité stereotypy o cestování a poskytuje tu nejlepší dovolenou s jakýmkoliv rozpočtem.


Nabízíme vám zájezdy do celého světa za nejnižší cenu. Láká vás idea ničím nerušené dovolené ? V této nabídce najdete vybrané hotely, které vám nabídnou vytoužený odpočinek s vaší druhou polovičkou, a to bez dětského křiku a povyku. Zaposlouchejte se do tónů španělských kytar na Mallorce, relaxujte u Černého moře v Bulharsku, vychutnejte si atmosféru řeckých ostrovů .

Dopřejte si levnou dovolenou u moře třeba s celou rodinou. Nakupte u největšího prodejce zájezdů v ČR. Obklopíte se přírodou, poznáte zajímavá místa a starosti zaručeně hodíte za hlavu. Připravujeme pro vás akční nabídky na wellness víkendy i romantické pobyty, letecké a autobusové zájezdy a nejen to. Vaše příští dovolená bude zkrátka skvělá, a co více, také levná.


S all inclusive máte na dovolené zajištěné stravování v průběhu celého dne a vedle hlavních jídel máte v nabídce i své oblíbené nápoje, kávu, zmrzlinu a různé místní. Přesvědčte se a užijte si pravé pohody a relaxu u moře či fascinující krásy přírody a tajuplných zákoutí evropských i mimoevropských metropolí. S námi můžete vyrazit na dovolenou k moři do celého světa.


Jednoduše řečeno, zažijte dovolenou u moře na . Máme pro vás oblíbené evropské destinace, jako jsou Bulharsko, Řecko nebo Turecko. Pro milovníky evropských ostrovů jsme připravili Mallorcu a Kanárské ostrovy. Z našich exotických destinací se můžete vypravit například do Dominikánské republiky, Kuby . Zájezdy s bohatým all inclusive programem pro všechny. Své si najdou vegani, vegetariáni, celiaci a lidé se speciální dietou. Sleva byla přidána do výběru.


Uvnitř Itálie leží dva městské státy: Vatikán a San Marino.

Z východu Itálii omývá Jaderské moře , z jihu Středozemní moře a ze západu Tyrhénské a Ligurské moře. Itálii patří také největší ostrovy Středozemního moře – Sicílie a Sardinie a skupina menších ostrovů jako Elba, Ischia, Capri. Hledáte dovolenou pro dva u moře ? Užijete si krásné pláže, romantická zákoutí, vynikající chorvatskou kuchyni a vína. Odpočiňte si od stresu všedních dní a vyrazte k moři.


Chorvatsko pro dva je skvělá volba. Na naší stránce najdete slevy, díky kterým vás pobyt vyjde nejlevněji. Last minute dovolená a poznávací zájezdy.


Objednejte si na poslední chvíli levnou dovolenou u moře nebo ve Vaší oblíbené destinaci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.