Wednesday 1 October 2014

Abs hrany lepení

Nařít hranu ABS, pak druhou lamino a nechat zavadnout. To celé ještě jednou zopakovat. Přilepit a paklíkem s filcem tzv. Přesahy ofrézuji horní frézkou s malým rádiusem frézy.


Pilníčkem dočistím a zbytky lepidla odstraním acetonem. Na lepení hran bez vrstvy tavného lepidla budete potřebovat kontaktní nebo speciální disperzní lepidlo, štětec, šroubové svěrky s příslušenstvím na čelní .

Prodej průmyslových lepidel - Olepidlech. To sa nechalo asi -10min zavadnut tak ze po kratkom prilozeni prsta lepidlo bolo . Lepení mm hrany GetaCore na nosič. Pokud vidím, že se mi krajíček trochu chytl k desce, je to v pořádku a postupuji k lepení hrany dál, ale tentokrát k tomu pod žehličku již použiji papír.


Odeslat od Elka0v Ned 29. Konečně montujeme regály. Chemoprénem nebo něčím . Plastové nábytkové hrany plně vyhovují všem požadavkům výrobců nábytku.


Barevné provedení dle barevného vzorníku.

Je zřejmé, že výroba nábytku ani jeho dodatečné úpravy se neobejdou bez kvalitního lepení. Ať se již jedná o lepení jednotlivých částí nebo nábytko. Nepodléhají vlivům slunečního záření a ostatním světelným podmínkám. UNI barvy a dřevodekory.


Povrchová úprava: - hladká. Jednotlivé výrobní kroky jako je lepení , kapování, frézování, zpracování cidlinou a látkovým lešticím kotoučem jsou bezproblematicky možné. Tyto dekorativní hrany přebírají ochrannou a dekorativní funkci při povrchové úpravě úzkých ploch pracovních desek. Olepíme hrany u nás zakoupených laminovaných dřevotřískových desek. Zpracování termoplastových hran, materiálové vlastnosti, skladování.


Výhodou extruze je probarvení hranovací pásky, takže imitace dřeva je dokonalá nejen na povrchu, ale celou tloušťkou hrany. Rovnoměrné probarvení materiálu umožňuje. Pomocí mobilních olepovaček hran, např. Wegoma, se dají bezpečně a jednoduše olepit desky i na montáži. Kdo nemá olepovací stroj, může alternativně sáhnout po narážecích hranách Ostermann.


A takhle se to dělá: Opatřit desky 5 . ABS nelze lepit žehličkou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.