Tuesday 30 September 2014

Sešit pevné desky

Linkovaný sešit s tvrdými deskami a kroužkovou vazbou. K dispozici v modré a černé barvě. Nabízíme pestrou nabídku bloků a sešitů. Neodolatelné ceny, dodání do hodin - vše z pohodlí vašeho domova.


Vaše cena (bez DPH) : 3Kč. Doba dodání: do hodin. Hledáte sešit atvrdé desky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Retro bloky značky BOBO BLOK čerpají z let výroby našich bloků a sešitů v limitované edici retro sešitů a retro bloků.


Záznamní kniha - A linkovaná, listů. Desky jsou pevné , laminované. Pokud ne, díky garanci Zítra nebo zdarma za ni nezaplatíte ani korunu.


Кеш Перекласти цю сторінку Archivace. Відсутні: pevné Notový sešit Aklaviatura šedozelený - HUDEBNIKUM. Pevné desky pro sešit o velikosti Aod německé firmy Mil-Tec.


Mají kroužky a klip pro sešit nebo jednotlivé listy a suchý zip na jmenovku. Dále také kapsu na tužku a pomocné kapsičky (vizitky, apod.). Naše školní desky zdobí množství motivů, stačí si jen vybrat. V nabídce je široká škála motivů vycházejících z. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Blok A- tvrdé desky , linkovaný - listů. Naše cena s DPH: 6Kč (bez DPH 5Kč ). Formát A linkovaný papír, 1listů.


Měkké desky jsou zpevněné matnou povrchovou laminací. Uvnitř najdete listů linkovaného papíru s klasickou roztečí linek mm. Na horní a dolní lince jsou naznačené tečky s . Od samého počátku bylo hlavním záměrem zakladatele firmy poskytovat výhradně vynikající kvalitu nabízených produktů.


Pevné , silné a čiré obaly 1mic. Sešit má kvalitní šitou vazbu. Dětské kancelářské pevné desky s příslušenstvím. Motiv Minnie Mouse Součástí je linkovaný blok A propiska.


Elastická gumička na zavírání desek. Alinkovaný silnější, sešit Alinkovaný, desky s euroobaly. Tv probíhá ve sportovním areálu v. Mediální výchova: desky s euroobaly, libovolný blok nebo sešit.


Kč , Plzeň Nové pevné desky na sešity, papíry formát A4. Poznámkový blok má tvrdé kartonové desky , které můžete dále dozdobit.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.