Tuesday 23 September 2014

Provozní řád kadeřnictví vzor

Provozní řád – Kadeřnictví - vzor. Identifikační údaje a podmínky činnosti. Zdravotní průkaz vydala: MUDr. VOD: Název provozovny: Adresa: Majitel objektu: Fyzická osoba zodpovědná za provoz - fyzická osoba podnikající : Jméno, příjmení, popř. IČO, údaj o zápisu v živnost.


Který jsou povinny na podkladě § zák. Stadice 5 Stadice, okr. Počet zaměstnanců, kadeřnice. Kadeřnické služby se poskytují na objednávku i bez objednávky.


Schváleno Rozhodnutím Krajské . Odbor hygieny obecné a komunální. Osoba provozující kadeřnictví je povinna vypracovat před za- hájením provozu provozní řád. Po schválení musí být viditelně vyvěšen v provozovně a dle potřeby aktualizován. Co má takový provozní řád v případě zakládání provozovny obsahovat (zejména pak pro podnikání v oboru kadeřnictví ) můžeme nalézt v § Zákona o ochraně veřejného zdraví. V provozním řádu podnikatel uvede podmínky činnosti, použití strojů, přístrojů a dalších zařízení, zásady prevence vzniku . Krajská hygienická stanice Středočeského kraje uveřejňuje vzory provozních řádů pro poskytovatele ambulantních zdravotních služeb.


Lilian Rumlová, ředitelka odboru protiepidemického, 16. Rozhodla jsem se tu nějaký vzor uvést, ale upozorňuji, že tento nemusí vyhovovat každé z Vás. Je nutné to probrat přímo s hygienou.


Jsou tam určitě nějaké body, které vyžaduje každá hygiena. Vzor provozní řádu najdete v příštím článku ;-). Vám svou zkušenost s provozním řádem mobilního maséra. Paní z hygieny mi oznámila, že zákon pojem mobilní masér nezná. Tudíž mi poslala vzor provozního řádu čistě pro provozovnu.


Takže jsem naštvaná, že někomu to schválí a mě nejspíš ne. A budu muset si hned zařídit salon. Сохраненная копия Перевести эту страницу Obec nedaleko Prostějova se zámeckým parkem na úpatí Kosíře. Následně budete muset jednat s Krajskou hygienickou stanicí, která musí schválit váš provozní řád.


Na KHS vám poradí, jak by měl váš provozní řád vypadat, v závislosti na službách, které budete nabízet. Měli by být schopni vám předat vzor a poradit, jak nejlépe řád sestavit. Nebojte se zeptat, od toho jsou tam. Snad ho můžeme použít i my nehtařky. Prosím Vás můžete mi někdo poslat provozní řád Kosmetiky,nějaký vzor ,já na nettu bohužel nic nenašla.


Základní údaje: 1) Název a adresa provozovny, (telefon). Café Bar Geekárna adresa. Najdete zde také vlasy zprávy a komentáře.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.