Wednesday 17 September 2014

Elektrické struhadlo

Hledáte elektricke struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Dokonalý kuchyňský pomocník usnadní přípravu všech náročných specialit. Umí krájet, řezat a strouhat zeleninu, ovoce, sýr.


Součástí je řada doplňků na jemné či hrubé strouhání, krájení hranolků, krájení tenkých či silných plátků, krájení na jemné či hrubé nudličky julienne.

Poradíte mi nějaké elektrické ? Aby dokázalo nastrouhat na bramborák, rohlíky na strouhanku, sýr atd. Prostě aby nahradilo obyč struhadlo. Ještě ne žádný velký mlýnek, spíš něco menšího, co se nemusí dloze sestavovat. Speciální kráječ a struhadlo na ovoce a zeleninu.


Může krájet, řezat a strouhat. Strouhat, mlít i krájet . Na krájení a strouhání zeleniny, sýra a ovoce.

Bez kabelu, struhadlo lze ovládat jednou rukou. Nože a pěchovátko vhodné do myčky. Výdrž akumulátoru až minut. Včetně nabíječky a návodu k obsluze. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Elektrické struhadlo na sýr. Obsahuje nástavce pro různé účely. Napájení na dobíjecí baterii, adaptér je součástí balení. Vyrobené z odolného materiálu. PŘÍKON: 150W PŘÍSLUŠENSTVÍ: kusů vyměnitelného příslušenství - kráječ na tenké plátky - struhadlo na vlnité plátky - hrubé struhadlo . ELEKTRICKÉ KRÁJEČ A STRUHADLO NA OVOCE A ZELENINU SENCOR SSG 350TQ - může krájet, řezat a strouhat.


Multifunkční elektrické struhadlo. Kráječ na tenké plátky vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, nebo ovoce a . Bohatý výber elektrických strúhadiel značiek ECG, Moulinex , Philips, Tefal. Bezšnúrové prevedenie, nerezový bubon strúhadla. Perfektní výsledky zaručí vyměnitelných nástavců: kráječ na tenké plátky - vhodný pro krájení brambor na smažení lupínků, ovoce, zeleniny, zdobení různých jídel apod.


Můžete mi některá doporučit nějaké struhadlo nebo robota na zeleninu a ovoce.

Potřebuji s nějakým lepším výkonem, které zvládne i mrkev a červenou řepu. Výborné na rychlé strouhání a krájení na plátky. Ve výborném stavu, použito jen parkrát.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.