Tuesday 30 September 2014

Biodeska jasan

Biodesky smrk severský REMA a spárovky od výrobce Rema Massivholzplattenwerk . Jako přímý dovozce prodáváme a specializujeme se. Ozdobně lze biodesku frézovat nebo zakulatit, vhodné to je však jen pouze do síly první pohledové desky, tedy zhruba do třetiny. Mezi standartní dřeviny patří javor, buk pařený, buk jádrový, dub, rustikální dub, jasan , jasan jádrový, bříza, dále biodeska olše, akát pařený a třešeň evropská. Exkluzivní program tvoří . Základními dřevinami, používanými k výrobě biodesky jsou - olše, buk, javor, dub, bříza, třešeň, jasan , smrk, borovice. K výrobě je možno využít . Velkoplošné 3- vrstvé desky se dvěma rovnoběžnými vrchními vrstvami a jednou středovou vrstvou, která má kolmý průběh vláken k průběhu vláken.


Na závěr byla prkénka napuštěna včelím voskem, coby poslední bariérou proti vstupu vody do prkénka. Nábytková kuchyňská dřevěná dvířka ve tvaru BIO vyrábíme ve variantách - plná, čelo zásuvky a rám. Plná dvířka - jsou vyrobena z ofrézované vrstvené překližované spárovky o síle mm. Směr let svisle nebo vodorovně. Rámová dvířka - jsou vyrobena z ofrézované vrstvené překližované spárovky o síle mm.


Povrchovou vrstvu tvoří lamely, které jsou proti středové vrstvě otočeny o 90°. Síla středové vrstvy a povrchových lamel je různá a určuje konečnou tloušťku desky. Navštivte náš e-shop, kde si můžete zakoupit toto zboží i mnoho dalšího. ZBOŽÍ NA SKLADĚ: tučně vytištěné ceny – k dodání neprodleně. Ceny v Kč bez DPH, EXW sklad České Budějovice a Plzeň.


Jsou vyrobena z listnatých a jehličnatých dřevin (olše, buk, buk jádrový, javor, dub, dub rustikal, bříza, jasan , jasan jádrový, třešeň, smrk, borovice). PV protiskluzová Bříza, I. Dvířka jsou vyrobena z listnatých a jehličnatých dřevin - olše, buk pařený, buk jádrový, javor, dub, dub rustikal, bříza, jasan , jasan jádrový, třešeň, smrk, borovice. Dvířka je možné dodat bez povrchové úpravy nebo s povrchovou úpravou mořením,. Odolné krájecí prkénko – Biodeska. Prkénko je slepeno ze čtyř vrstev z buku, jasanu, ořechu.


Tato konstrukce dává prkénku neuvěřitelnou pevnost a odolnost proti opotřebení. Nemusíte se bát na něm připravovat velké kusy masa, naklepávat ani sekat kosti. Pokud dodržíte zásady správné péče o dřevo, toto prkénko vydrží. Dlouholeté zkušenosti s výrobou těchto produktů, jakož i velká materiálová základna předurčují naše předpoklady pro zvládnutí všech zakázek k Vaší plné spokojenosti. EVG Holzfachmarkt Ebersbach.


Ostatní třídy a dřeviny dub, jasan , olše, bříza a javor na dotaz! Jsou zde uvedeny charakteristiky těchto. Klíčová slova: spárovka, překližka, biodeska , modul pružnosti, pevnost v ohybu. Toto tvrzení ovšem závisí také na druhu dřeviny, např. MATERIÁL PRO VÝROBU BIODESEK.


Biodeska je standardně lepena lepidlem HENKEL PONAL SUPER 3. Listnaté dřeviny - olše, buk pařený, javor, dub, bříza, jasan , třešeň. Jehličnaté dřeviny - převážně v dřevině smrku. STANDARDNÍ FORMÁTY A TLOUŠŤKY.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.