Monday 25 August 2014

Zděné domy katalog

Projekty rodinných domů nabízíme standardně ve zděném provedení ( dřevostavby jsou označeny písmenem D za názvem domu ). Projektujeme a stavíme z cihelných systému HELUZ a POROTHERM, v nabídce máme domů z betonového systému LIVETHERM. Zděné domy a projekty domů , online katalog s přehledem od více dodavatelů, typové zděné domy na klíč, návrhy a stavební plány rodinných domů. Katalog nízkoenergetických zděných domů a dřevostaveb na klíč.


Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč.

Jsme pro Vás pravým partnerem. Vyberte si svůj rodinný dům pro život! Zděné domy - Katalog s projekty rodinných domů - typové projekty úsporných domů - katalog.


Typové a individuální projekty rodinných domů s bonusem. Ke všem rodinným domům nabízíme i realizaci na klíč. Zděné rodinné domy na klíč do milionu korun včetně DPH a základové desky.


Pokud máte vlastní projekt či představu rodinného domu na klíč, rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku stavby domu. Pokud vlastní projekt či představu nemáte, nabídneme Vám .

Naše společnost se zabývá výstavbou nízkoenergetických rodinných domů na klíč – klasických zděných konstrukcí a dřevostaveb. V současné době je mnohem větší poptávka po našich dřevostavbách. Je jen pouze na Vás jaké technologii dáváte přednost. Všechny naše projekty domů patří mezi nízkoenergetické domy a . Cihla je klasický zdící materiál nejpoužívanější v České republice pro bytovou výstavbu rodinných domů.


Po Vašem výběru domu z katalogu či sestavení vlastního návrhu již vše zařídíme za Vás. Od projektové dokumentace až po kolaudaci a předání klíčů k Vašemu novému rodinnému domu. Všechny domy jsou nízkoenergetické a odpovídají standardům pasivních domů. Katalog domů našich dřevostaveb a ekonomických zděných domů na klíč. V katalogu je možné hledat pomocí parametrů dřevostavba či zděný dům, bongalov, aj.


Nevím zda chcete bungalov nebo patrový a kolik m2. Třeba někdo poradí, ale moc reálně to za tu cenu na klíč nevidím. Když už jsme na zděné domy této velikosti na netu za tu cenu narazila, tak buď nebyla cena uvedená s DPH, . Z panelu do vlastního domu z cihel. Wienerberger cihlářský průmysl, a. Chalupa v malé vesničce Cikháj v centru Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy je obklopena lesem, .

Stavíme domy podle projektů z našeho katalogu , ale i všech autorizovaných projektantů z ČR a taktéž i všech dalších katalogových projektů. Každá naše stavba má projektového manažera, který je zodpovědný za kvalitní technické provedení realizované stavby podle projektové dokumentace a zodpovědné za odevzdání . Výstavba rodinných domů na klíč v provedení dřevostavba a zděný dům. Každý zákazník získá individuální projekt na míru zdarma.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.