Wednesday 20 August 2014

Vychytavky na zahradku

Přinášíme proto další miniporci chytrých vychytávek. Před vysycháním květiny zachrání pleny. Plenky nejsou jen pro mimina! Umístěte jednorázovou plenku na dno květináče,aby vám pomohla déle udržet vlhkost.


Léto se kvapem blíží, a tak by to chtělo vylepšit vaši zahradu , chatu nebo dvorek. Naštěstí pro vás máme věcí, které vám bude závidět každý soused!

V našem magazínu naleznete články na témata- krása a móda, zdravý životní styl , sport a hubnutí, vztahy a sex, bydlení, cestování, kultura a zábava. Blížící se jaro vás brzy vyláká do zahrad a tam jistě oceníte mnohý z dobrých nápadů, který objevili už před vámi jiní majitelé zahrad a pozemků. Podívejte se tedy na řadu příkladů, které mohou pomoci i vám při nejrůznějších činnostech na zahradě, při její výzdobě nebo při usnadnění práce. Zahradničení přináší spoustu radosti a zábavy. Podívejte se na naše zahradní vychytávky a tipy, které vám mohou pomoci a usnadnit některé činnosti.


Praktické vychytávky , které využijete v domácnosti, vás baví. A proto vám přinášíme další várku. Ty dnešní vám pomohou například s životností květin, čerstvostí vajec, pořádkem v autě.

Pobyt na čerstvém vzduchu dělá divy. Ovšem divy můžete dělat i vy – se svou zahradou. A pokud si nevíte rady, jak ji vylepšit, inspirujte se našimi tipy. Nápady a vychytávky na zahradu. Rádi pracujete na zahrádce?


Pomocí mnoha vychytávek si můžete značně ulehčit práci. Vybrat si můžete z celé řady nápadů a vychytávek, které vám pomohou při různých činnostech na zahradě i při její výzdobě. Vyzkoušejte drobné nápady, které zjednoduší práci na zahradě a urychlí přípravy na sezonu. Pomohou nejen se sadbou, ale usnadní i péči o rostliny po výsadbě. Není nutné „ždímat“ peněženku v obchodech s potřebami pro dům a zahradu.


Určitě víte o místě, kde se skrývá mnoho pokladů, které by se daly využít pro oživení vaší zahrady . DIY dekorace na zahradu: Hříbek nebo muchomůrka ze špalku a nádoby. Opravy a rekonstrukce dělané svépomocí se považují za levnější než od řemeslníků. Kdo se nebojí vzít nářadí do ruky, je v dnešní době nepostradatelný, o to víc, když ho umí kreativně využít. Relax na slunci je sám o sobě příjemný, ale my pro vás máme pět vychytávek, díky kterým si letní dny na zahradě užijete ještě víc.


TOP inspirace pro zahradu : Víme, jaký vybrat nábytek a jaké vychytávky nesmí chybět! Když se řekne solární energie, nejspíš si představíte solární panely na střechách domů.

Věděli jste, že solární energii lze využívat i jinak než tak, že investujete nehorázné částky do panelů a pak energii prodáte? Co takhle uspořádat oslavu s přáteli? A co takhle opustit domov a užít si pořádnou zábavu pod širým nebem? Ty nejlepší vychytávky z palet! Nábytek určený na zahradu či terasu je třeba ošetřit speciálními oleji, které dřevo ochrání před nepříznivými vlivy počasí.


Ať už na internetu od někoho, kdo si z koníčka udělal živnost, nebo v některém z mnoha obchodů, které se na výrobu a prodej módního netradičního nábytku orientují.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.