Wednesday 20 August 2014

Studentský pokoj bílý

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Active White nabízí vše potřebné k zařízení nadčasového dětského pokoje. Více než 8obchodů na jednom místě. Stylová obývací stěna SOHO 7B. Praktický nábytek do studentského pokoje vhodný jak pro chlapce tak i pro děvčata.


Novinkou v naší nabídce studentských pokojů je sestava Tvin.

Kombinace bílé s šedou je univerzální a decentní spojení, které vyhoví starším klukům i holkám. Studentské pokoje v elegantním designu za velmi příznivé ceny! Studentský pokoj Richie I je vyrobený z MDF desky v bílé barvě. Jeho součástí je šatní skříň, postel 135x190cm, komoda, noční stolky, toaletní stolek a truhla. Jde o rustikální nábytek, který je stále atraktivní při vybavení domácnosti.


V sekci DĚTSKÉ A STUDENTSKÉ POKOJE nabízíme dětský a studentský nábytek v různých barevných provedeních a cenových relacích, od standartních až po luxusní. Vyberete si dětský pokoj pro předškoláka, školáka i pokoj pro studenta z dětských a studentských sestav pokojů a nebo si pokoj sestavte z jednotlivých . Inspirativní fotogalerie vám pomůže vybrat ten pravý studentský pokoj pro vaši ratolest. Barvy borovice: přírodní, bílá , olše, ořech.

Dřevěný dětský pokoj Kamil. Dívčí pokoje v naší nabídce jsou vyrobené z masivu, nebo z kvalitního lamina. Dívčí pokoj laděný do růžova, fialkova, či do žluta se může stát krásnou součástí vašeho domova. Sestava je velmi variabilní a je na každém z v. Dětský pokoj bílý s plexi úchyty.


Tento dětský pokoj je součástí designového dětského nábytku české výroby. Jedná se o kvalitní nábytek, u kterého jsou jednotlivé produkty vyráběny velmi precizně s velkým důrazem na bezpečnost, kvalitu a plnou funkčnost. Hledáte dětský pokoj bílý ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Moderní dětské a studentské pokoje pro děti, miminka, teenagery, kluky i holky. Tato novinka patří do tzv. Pokoj Pro Miminka Kitty. Zařizujete, rekonstruujete, nebo plánujete dětský pokojíček?


Hodláte dětský pokoj proměnit ve studentský ? Pak vás možná budou zajímat nové trendy a uvítáte inspiraci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.