Tuesday 29 July 2014

Vanová lišta na obklad

Doplňky pro vanové lišty , obkladové Doplňky. Designový prvek každého prostoru. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru. Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L, oblouček nebo hranaté, dekorační lišty apod.


Lišta PVC vanová bílá lepící oblá.

Přihlašte se k odběru novinek. Nenechte si ujít naše akční nabídky - přihlašte se k odběru novinek právě teď. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete. Běžná cena včetně DPH: 17Kč.


Vaše cena včetně DPH : 15Kč. Upozornění: poslední kus skladem! Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Lepidlo na obklady a dlažbySpárovací hmotySilikon a akrylDalší příslušenství k obkladům. Vytisknout detaily ke zboží. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.


Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající . Riešenia pre podstatné stavebné detaily. Firma PROFIN je českým výrobcem plastových lišt a profilů. Jedná se především o vnější a vnitřní rohové lišty , vanové , dilatační, ukončovací L a další lišty. Barevná škála u lišt PROFIN vychází z jejich sladění se spárovacími hmotami a jejich nejvíce používanými odstíny u obkladů a dlažeb.


Vyrábí se z granulátu PVC, . KONCOVKA není součástí lišty - dodává se samostatně. Parametr 1: Délka: m. Vanová lišta nad obklady. Výrobce: PROFIN PLASTY s. Toto zboží lze nakoupit pouze v .

LIŠTA VANOVÁ POD OBKLAD.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.