Tuesday 29 July 2014

Kamenný koberec na svislé plochy

Pro interiér i exteriér, také jako víceúčelové lepidlo k lepení dřeva, dřevotřísky, polystyrenu apod. Buď odebírali, materiály přímo od Riverstone, nebo si vyvinuli svou recepturu. V dnešní době, jsou na trhu celkem tři typy stěnových systémů, které můžeme rozdělit do dvou kategorií. Máte také problém s aplikací kamenného koberce na svislé stěny a stropy?


Už NEMÁTE, RiverWall, je. Aby bylo možné realizovat současně svislé i vodorovné plochy , měly by šalovací prvky převyšovat vodorovné plochy o požadovanou. Toto přesazení slouží jako zábranný prvek. Zasypávání kamenné směsi do bednění. Proč si vybrat náš kamenný koberec ? Používáme zahraniční vysokopevnostní UV stabilní pryskyřice, husté (medové) konzistence, které nežloutnou a mají vysokou pevnost.


Vlastnosti a použití kamenného koberce. Kamenný koberec – pojivo pro svislé plochy. Lze kamenný koberec použít pro pojízdné plochy ? V tomto případě záleží na kvalitě a únosnosti podkladního betonu či jiného materiálu. Je možné aplikovat kamenný koberec na svislé plochy ? Jedinečnost a originalita zaujmou na první pohled.


Velmi jednoduchou formou, se stěnovým systémem TopStone vytvoříte netradiční a jedinečnou stěnovou aplikaci z přírodních materiálů. Na základě našich zkušeností jsme připravili seznam vašich nejčastějších dotazů. Pokud zde nenajdete odpověď na svou otázku,.


Tuto vytvrzenou izolaci je nutné napenetrovat epoxidovou penetrací. Po vytvrzení penetrace je nutné odstranit přebytečný křemičitý písek (pokud nějaký je) a následně aplikovat kamenný koberec. Příprava bednění pro aplikaci na svislé plochy. MARMOSTONE kamenné koberce na vodorovné plochy. Koberec nahrazuje dlažbu.


Je vhodný i pro podlahové vytápění. Lze použít jak do interiéru, tak i do exteriéru. NA SVISLÉ PLOCHY JE VHODNĚJŠÍ DOPORUČUJEME ! Na natahování tohoto koberce na zeď není potřeba bednění.


V tom případě není nutno balit desky do fólie, ale je třeba vnitřní plochu před osazením natřít jemně sádlem. Desky připevníme pomocí hmoždinek a vrutů ke svislé ploše schodu až „na doraz“ vymezovacích vrutů. Vrchní hrana desky musí být nad rovinou stupně min ve výšce budoucí horní hrany kamenného koberce. Existují pojiva, pomocí kterých je možné nanášet kamenný koberec i na vyšší svislé plochy natahováním. Doporučujeme proto na vyšší svislé plochy použít dekorační soklovou omítku marmolit či . Desky obalíme silným igelitem a potřeme např.


NOVINKA – jako první na trhu jsme aplikovali kamenný koberec i na svislé plochy , sokl u domu a to bez bednění! Nevíte z čeho udělat obklad a sokl u Vašeho domu? Lze je natáhnout i bez bednění! Podívejte se na naši fotogalerii v .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.