Tuesday 29 July 2014

Šaty anna a elsa

S dlouhým rukávkem a vazačkou. Ledové Království Anna a Elsa. Dětské oblečení z materiálu 1 bavlna. SKUTEČNÉ ROZMĚRY: pruramky 2x34cm, delka satu od krku 84cm, delka vlecky od krku 125cm,.


Frozen Princezna Anna s třpytivými šaty a kamarádem. Kč - 7Kč v obchodech Porovnat ceny .

Tato nabídka od prodejce havtri byla archivována dne 20. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Dostupnost zboží: dní skladem u dodavatele . Luxusní a velmi pohodlné šaty , heboučké a krásně pružné, polyester, elastan, na léto super, nežmolkují , motivy mají látkové. Popis hračky Disney Frozen panenka s náhradními šaty Anna nebo Elsa. FROZEN Anna a Elsa luxusní tyrkysové.


Panenka je vysoká cm. Obsahuje také vyzouvací botky.

Rozměr balení: 64× 203×3mm. Vhodné pro děti od let. Jsou uvedené míry dětských kostýmů ( max.vel.1) pro vaši princeznu malé či krátké?


Obe babiky sú spievajúce – stačí stlačiť srdiečko na hrudi a zaspievajú známu pieseň z rozprávky: Let it go. Princezné Elsa a Anna sú hrdinkami z rozprávky Ľadové kráľovstvo ( Frozen ). Odvážne a múdre sestry rýchlo dobili srdcia. Hodnotenie produktu:. Detské oblečenie v prevedení ružovom. Dievčenské šaty s motívom Disney Frozen.


Materiál detského oblečenia je polyester,. Holčičky si užijí potěšení, když si budou přehrávat své oblíbené scény z Frozen s panenkou Annou! Play Doh Sparkle Princess Ariel Elsa Anna Disney Frozen MagiClip Glitter Glider Dolls. Elsa se prodává v jejich věhlasných šatech sněhové královny a krásné třpytivé čepici. Zatímco Elsa začne zpívat, na jejích blýskavých . Dětský kostým Frozen Anna Classic a Elsa Classic Chceš se stát princeznou Annou nebo Elsou?


Oblékni si tyto nádherné šaty a vládni! S mašličkou a kanýrkovou sukní. Krásné letní šaty Princezny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.