Tuesday 1 July 2014

Metro b jízdní řád

Směr Černý most, Směr Zličín. Pro neznalého může být orientace v jízdních řádech pražského metra méně, či více komplikovaná. Podívejme se tedy společně na to, jak na to. Nejdříve je třeba vědět, z jaké stanice chcete jet a na jaké leží trase.


Jakmile to víte, klikněte na onu příslušnou linku ze tří uvedených výše. Následně dojde k zobrazení tabulky,. Pro otevření řádů stačí vybrat směr, kterým chcete jet a kliknout na požadovanou stanici.


Nacházíte se v sekci: Úvod Pražská doprava Bezbariérové cestování Metro Bezbariérové stanice trasa B. Vytvořte si webové stránky zdarma! Všechna práva vyhrazena. Metro Praha - informace o pražském metru – jízdní řád metra, trasy metra, mapa metra, SMS jízdenka, doprava na letiště a mnoho dalších užitečných informací o pražském metru.


Pražské metro má v současné době trasy: trasa metra A, trasa metra B , trasa metra C. Ve fázi projektování je i nová trasa metra D. Speciální jízdní řády , Zpravodajství. Celkem má pražské metro stanic, jejich názvy jsou následující:. Mimo jízdního řádu můžete vyhledat i konkrétní čas v průběhu . Jízdní řády podle linek . Provoz metra , tramvají, autobusů, přívozů a lanové dráhy je podle sobotních jízdních řádů.


Metro bude mít od zhruba hodin do ukončení provozu na všech linkách interval minut. Do tunelu metra totiž vběhl člověk, který ukradl dívce na nástupišti telefon a snažil se utéct. Já, jakožto totální neznalec Prahy potřebuju vědět, jak dlouho trvá cesta metrem z Černého mostu na Zličín a zda není třeba nějaká oprava, kvůli které bych se na Zličín metrem nedostala :lol:. Linka B vede zhruba ve směru jihozápad-severovýcho je označována žlutou barvou. Má stanic, celková délka činí 2km, vlak ji projede za minut.


Výstavba prvního úseku I. Předprodeje jízdenek trasa A . Na Bojišti Metro C - stanice I. Autobusová linka 1byla v síti městské hromadné dopravy v Praze v provozu ve dvou různých obdobích, pokaždé v jiné trase. Dopravní spojení MH spojení na metro , jízdní řád od ubytovny - tramvaje, autobusy MH metro Vysočanská (trasa B ) min. Florenc (trasa A, C) min.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.