Monday 21 July 2014

Lékárnička na cesty obsah

Důležitou roli hraje také to, pro kolik osob je lékárnička určena. Záleží na tom, zda cestují pouze dospělí, nebo i děti, případně těhotné ženy. Pokud používáte svou cestovní lékárničku opakovaně, je důležité vždy před cestou zkontrolovat dobu použitelnosti jednotlivých přípravků. Obsah lékárničky chraňte před vlhkem,.


Dobrý den, já se chystám letos na dovolenou do zahraničí s se synem který má necelé roky a nejsem si úplně jistá tím ,jak to řešit po stránce právě lékárničky. Letíme na Krétu a přemýšlím o tom zda se nechst očkovart, nebo to řešit prostě jen léky bez předpisu z lékárny. Provdou je že v minulosti jsem při cestování . Na boj s horečkou a bolestí vám bohatě postačí léčiva ve volném prodeji, vybavit se můžete ibuprofenem, aspirinem nebo paralenem.


Cestovatelský průjem je tak trochu folklorem cestování. Na léčbu nezávažných forem průjmu . Pravděpodobně nikdo z nás nechce před vysněnou dovolenou, na kterou se již dlouho těší, myslet na to nejhorší. Ať už se chystáte do exotických krajin, na dovolenou k moři nebo. Průjem obecně patří mezi nejčastější cestovatelská onemocnění, údajně jím trpí až polovina lidí, kteří se vypraví na cesty. Jedná se o obecný přehled a při cestách do specifických oblastí (např. s výskytem malárie) je nutné doplňkovou výbavu a opatření konzultovat s odborníky.


Ukázkový seznam obsahu mé cestovní lékárničky najdete níže. Nejsem v holdu žádné farmaceutické společnosti. Většinou popisuji různé alternativy . Co by nemělo chybět ve vaší lékárničce na cesty. Ať jedete po Česku nebo do zahraničí, vezměte s sebou dobře vybavenou lékárničku.


Máme pro vás tipy, jak ji zabalit, a rady lékárnice k jejímu obsahu. Přesto by každý raději vyřešil co nejvíce zdravotních problémů na zahraniční dovolené sám. Dnes, kdy není vzácností cestování do exotických oblastí, se zvyšuje riziko importovaných infekčních nemocí, jakými jsou například cestovatelský průjem, hepatitida A, B a E, malárie, cholera, parazitární choroby, . Druhou částí lékárničky jsou věci, které využijete spíše na delších cestách mimo civilizaci, kde jste odkázáni sami na sebe. Na cestách do divočiny je také dobré sehnat si nějaká antibiotika a další léky dle lokality kde se budete pohybovat.


Turistická lékárnička na hory, cestovní lékárnička. Na své cesty je důležité si přibalit v dostatečném množství především léky, které pravidelně užíváte, před odjezdem je vhodné také zkontrolovat jejich použitelnost. Proto by v naší lékárničce neměl chybět tradiční peroxid vodíku, nebo třeba přípravky s obsahem jodu, pokud na ně nejsme alergičtí. Nejlepší lékárnička je pro každého trochu jiná. Kdybychom totiž poslechli všechny dobře míněné rady, jaké léky si vzít na dovolenou, neodjedeme s malou krabičkou, ale s kufrem plným léků a zdravotních pomůcek.


Investujte proto do prostředků s vysokým obsahem DEET. Nezapomeňte si přibalit cestovní lékárničku. Aby vaše dovolená proběhla hladce, doporučujeme přibalit si do vaší cestovní lékárničky. Léky ponechejte v originálním balení - hrozí nebezpečí záměny, případně podezření z převážení narkotik. Vždy sledujte dobu použitelnosti (datum expirace) . Diabetik tak snad nezapomene.


Pominete-li tedy tyto speciální potřeby, platí několik obecných zása jak by správná lékárnička na cesty měla vypadat. Cestovní lékárnička , jaké léky si sbalit na dovolenou. Rozhodně si dobře překontrolujte platnost léků a tedy to, zda již nemají prošlé datum spotřeby. Pokud s vámi budou cestovat i děti nebo třeba těhotné ženy, překontrolujte vhodnost jednotlivých léčiv právě pro tyto (či jiné) skupiny osob, se kterými na cesty vyrážíte.


V našich centrech Očkování a cestovní medicíny naleznete veškerý potřebný sortiment pro Vaši cestu. S výběrem vhodných doplňků Vám ochotně poradí lékaři v ordinacích. Výběr vhodných doplňků závisí na mnoha faktorech Vaší cesty. Před příchodem do centra si prosím zkontrolujte výbavu Vaší . Lékárnička musí být v suchu, chladnu, tmě, aby nedošlo k poškození jejího obsahu !

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.