Monday 21 July 2014

Dsw židle praha

Organicky formovaná skořepina sedadla z plastové hmoty byla později kombinována s různými podstavci a mnohonásobně vyráběna. Materiál: podnož světlý javor, sedák plast. Designová plastová židle Vitra DSW. Legendární židle DSW byla navržena manželským designérským párem Charles a Ray Eames.


Po ohromném úspěchu byly zadány do sériové výroby a vyrábí se dodnes. Pohodlný polypropylenový skelet, který je shodný s . Jejím typickým znakem je zakulacený tvar plastového sedáku a kovová (do kříže složená) konstrukce, která zajišťuje celkovou stabilitu dřevěné podnože. DSW je obnovenou verzí legendárních Fiberglass Chair. Originál, který byl vůbec první průmyslově vyráběnou plastovou židlí , byl vyvíjen společně se Zenith Plastics jako nízkonákladový designový nábytek do soutěže pořádané Muzeem moderního umění. Luxusní designová židle inspirovaná kolekcí DAR s dřevěným podnožím.


Flow Slim Armchair Lazy chair Chair One Kayak Fjord Panton Chair Laleggera Chair Alma Tongue chair Hastoe . Mají ohromné prostory pro veřejnost na Berounsku a vše si tam člověk může osahat. Elegantní a moderní design židle , jež má původ v padesátých letech 20. Elegantní plastový sedák stojí na čtyřech nohách z lakovaného bukového dřeva, které jsou zpevňovány černě lakovanými ocelovými pruty. Jedná se o židli inspirovanou původním návrhem židle DSW.


I když od jejího uvedení na trh uběhlo přes let, stále ovlivňuje nové designéry. Charlese Eamese, Ludwiga Mies Van der Roha a Harryho Bertoii. Nabízíme kancelářský nábytek, kancelářské židle , kancelářská křesla, plastové židle , konferenční …. Prodám dvě plastové, bílé židle s dřevěnými nožky, repliky slavných DSW židlí manželů Eameesových.


Když jsme ji zde uvedli poprvé asi před deseti. Na druhou stranu musím říct, že v Praze najdete spoustu míst, kde mají naše originály. Zákazníkům už to dnes není jedno, . Inzeráty bez v kategorii Jídelní stoly a židle bazar na Sbazar. We believe in designing sustainable working environments through acoustics and ergonomics. Aktuálně ověřené informace, kontakty a hodnocení Slavnezidle.


Známé židle DSW : design Charles Eames-SUPER CENA! Tato nabídka od prodejce sedmibosa byla archivována dne 18. Jsou jako zcela nové, nikdy nepoužité. Dovezu po Praze a okolí. Praha , inzerce, prodám Nestárnoucí klasika - elegantní spojení dřeva a bílého plastu.


Eames DSW s dřevěnou podnoží - Praha. Slavné židle , které získali řadu cen. Jsou lehké a velmi praktické, hodí se do rodin s malými dětmi - nešpiní se ani neškrábou, vše lz.


Pro značku Vitra navrhli designéři CharlesRay Eames.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.