Monday 21 July 2014

Bungalovy projekty

K nejoblíbenější třídě moderních rodinných domů již několik let patří bungalovy. Vybírejte z nabídky Euroline! Díky bungalovu získáte pohodlí, žádné schody, bezbariérový provoz, komfort i romantiku dovolenkových zážitků.


Naše projekty bungalovů toto vše splňují. Projekty bungalovů pro tělesně postižené.

Tvoříme projekty bungalovů pro tělesně postižené. S bezbariérovými bungalovy má maše společnost zkušenosti z předchozích realizací. Další výhodou realizovaných bungalovů je to, že vše si opravíte ze „žebříku“ – jsou to nízké domy.


Vyberte si z typových nebo individuálních projektů bungalovů. Bungalovy jsou jednopodlažní rodinné domy, které si postupně získávají stále větší oblibu. Ať už u mladých rodin či párů, kterým děti tzv. Tyto jednoduché přízemní .

Poměrně populární variantou nabízených staveb se staly bungalovy. Jsou to přízemní domy charakteristické svojí elegantní architekturou. Jejich hlavní výhodou je absence schodiště, což většina lidí ve stáří ocení. Prohlédněte si krásné typové projekty rodinných domů, na kterých ušetříte. Díky nastavení vhodných parametrů můžete vybírat pouze rodinné domy, které odpovídají požadované ceně projektu.


Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Dřevostavba bungalovu 515. Celková užitná plocha11m2. Mezi oblíbené typy staveb jednoznačně patří bungalovy.


Pro lepší přehlednost jsme v našem katalogu připravili sekci jen pro bungalovy projekty. Eko Dom Dom mesiaca Novinka Zľavnený . Katalógové projekty rodinných domov. Pokud vás zajímají bungalovy a jejich projekty , klikněte na naši stránku. ZDARMA projekty pre garáže a prístrešky k projektu rodinného domu. V současné době se bungalovy stávají velice populárními rodinnými domy.


U bungalovů konstrukci střechy zpravidla navrhujeme ze sbíjených střešních vazníků- ukázka - klikněte.

Přízemní rodinné domy ( bungalovy ) jsou ideální kombinací pohodlného a atraktivního bydlení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.