Tuesday 3 June 2014

Truhlářská hoblice prodej

Svým rozměrem a stavbou podnoží je vhodná do každé domácí dílny. Truhlářská hoblice Holzmann WB 126. Magg H3-Pracovní stůl- hoblice. Inzerce - hoblice truhlarska, nabídky - prodám, prodej , inzeráty. Prodám truhlářskou hoblici (ponk).


Tuhá, nerozvrzaná, velice dobrý stav. Ruším zavedenou truhlářskou výrobu. V případě zájmu volejte, nebo pište na K. Tento předmět je již prodaný a není k dispozici.


Masivní truhlářská hoblice z bukového dřeva. Obroušeno, vyčištěno a zakonzervováno přírodním olejem. Hoblice je vyrobena z cinkované bukové spárovky nejvyšší kvality. Plát vyrobený z průběžné bukové spárovky je určen pro vysoké zatížení. Tento model hoblice je kombinací HOBBY a PRO řady vyráběn ve dvou velikostech.


Podnoží z cinkované spárovky zaručuje maximální stabilitu a pevnost. Výroba - Prodej - Servis. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu. Základním typem našeho výrobního sortimentu je tradiční česká hoblice KLASIK a KLASIK FORTEL s předsunutým levým svěrákem, zajišťujícím dokonalé upnutí (v celé ploše) i velkoplošných obrobků. Naše truhlářské stoly jsou vyráběny . Kvalitní a přesně vyrobená stolařská hoblice z masivního dřeva.


Obsah balení: Odkládací police . Hledáte hoblice truhlarska ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Velký pracovní prostor pro domácí kutily i truhláře. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup. TRUHLÁŘSKÝ PONK - HOBLICE STÁLE NA PRODEJ ! Příspěvekod Medvěd Pá 05.


Naposledy upravil(a) Medvěd . Toto zboží již není v prodeji.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.