Tuesday 3 June 2014

Daruji za odvoz mlada boleslav

Zdarma , Benátky nad Jizerou Bryndáčky. Jedná manželská v dobrém stavu, akorát zaprášená. Zahradní nábytek Dohodou , Dolní Slivno Zahradní nábytek Prodám zahradní nábytek:.


Za odvoz , Kluky Nechám za odvoz starou ale dobře uskladněnou Slama je sucha dobře uskladněna. Cihly, suť z demolice domu. Inzeráty daruji za odvoz v kategorii Postele bazar v Mladé Boleslavi na Sbazar. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Cca dvouměsíční koťata darujeme do dobrých rukou. Starší bar s prosklenou vitrínou. Praskolesy před hodinami . DARUJI postel - jednolůžko s úložným prostorem. Do kategorie Nábytek na inzertním serveru ANNONCE jsou zařazeny inzeráty soukromých subjektů a firem na prodej a poptávku nábytku.


Ok, jen vyprat povlečení. Dejte k nám Váš inzerát. Zobrazeno 0-inzerátů z 1. Gauč červený rozkládací. Mladá Boleslav - Benátky nad Jizerou. Dve starsi, masivni a hodne používána kresla, třeba jeste někomu poslouží do garáže atd.


Jsou dost těžká - jedna osoba sama neunese. Kdo je ochotný si je vyzvednut co nejdříve, volejte. Jana Palacha, blizsi info . TV je použitá, ale funkční. Ideální na chatu nebo jako další televize do domácnosti. Neměl by někdo funkční elektrický sporák?


Potah je na jedné straně roztrhlý. Vhodná na chatu, chalupu. Prodam skoro novou rohovou sedaci soupravu. Věnuji, daruji za odvoz nebo poštovné.


Daruji křížence Americký Pitbull teriér s Stafordšírský bult. Je hravý mazlivý miluje děti. Je temperamentní a velmi rád běhá. Když byl štěně tak byl týraný od jeho.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.