Tuesday 24 June 2014

Stojan na ručníky dřevěný

Dřevěné věšáky na ručníky. I když se to nezdá, v koupelně trávíme hodně času, a proto si zaslouží náležitou interiérovou péči. Moderní prvek v podobě dřevěného věšáku je skvělým řešením pro zavěšení ručníků i županů, které se od této chvíle mohou přestat líně povalovat jen tak přehozené přes vanu. Kupte si sapho - calandera dřevěný stojan na ručníky s poličkou 50x180x47cm, mahagon (cr021) - náš eshop nabízí sapho - calandera dřevěný stojan na ručníky s poličkou 50x180x47cm, mahagon (cr021) a další koupelnové vybavení.


Retro dřevěný stojan na ručníky nebo na sušení prádla, bílá barva s výraznou patinou. Součástí balení jsou šroubky a návod. Chci zaslat upozornění při naskladnění.


Praktický dřevěný držák na ručníky nebo utěrky je vyroben ze smrkového dřeva. Průměr tyče je 20mm a vnitřní šířka věšáku je cm. Hledáte držák na ručníky otočný?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Kostelec - prodej koupelnového vybavení, vodoinstalačního a topenářského materiálu, solárních a rekuperačních systémů. Objevte stylové držáky na ručníky ! Rozměry d - 450mm, š - 74mm. Obchod se zaměřením na koupelny.


Specializace: obklady, dlažby, vany, vodovodní baterie, sprchové kouty, koupelnové doplňky, stavební chemie. CALANDERA dřevěný stojan na ručníky s poličkou 50x180x47cm, mahagon, SAPHO E-shop. Věšáky na ručníky a osušky lze připevnit na zeď, případně pověsit na dveře. Háčky různých designů a barev pověsíte na dveře či skříňky či připevníte na zeď.


Tento produkt již neprodáváme. Na obou tyčích lze zavěsit hned několik ručníků. Díky svému přirozenému stylu přiláká pozornost každého a koupelnu promění v naprostou oázu.


Vpracovaná textilní šňůrka omezuje rozevírání stojanu. Rohy jsou lehce zaoblené. Silikonové body na nožkách chrání podlahu před poškrábáním. Stojan je na objednávku, dodací lhůta cca měsíce. Materiál: mahagonové masivní dřevo.


Dodáváme v barevném provedení: pecan, walnut nebo bez povrchové úpravy. Barevné provedení na fotografii: pecan.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.