Tuesday 24 June 2014

Pilový kotouč na lamino 190

CMT PILOVÝ KOTOUČ NA LAMINO - PLAST A NEŽELEZNÉ KOVY, D190x,dZHM. Rychlý a velmi čistý řez. CMT pilový kotouč na lamino , plast a neželezné kovy D250xdZHM Odhlučněný.


Speciální povrchová úprava. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Kvalitní pilové kotouče pro řezání lamina a dřevotřísky, které zajistí aby řez byl otřepů. Tyto materiály patří k nejtvrdším a proto je k jejich řezání potřeba použít kotouč s velkým počtem zubů.


U lamino desek vzniká problém s otřepem laminátového. Na lamino - Naradi-vesely. Festool HW 210X6XPWFestool HW 210X6XPW16. Nejdříve si povíme něco o tom, jaké materiály je možné s pilovými kotouči řezat.


Nejběžnější je masivní dřevo (palivové, řezání kulatiny a desky, stavební řezání, truhlářská příprava dřeva), dále velkoplošné materiály ( lamino , dřevotříska, překližka, OSB desky, cementotřískové desky), plasty, železné a neželezné kovy a . Pilový kotouč na lamino 190x30mm zubů, pro pokosové pily. Konstruován pro vysoký výkon, kvalitní řez a dlouhou životnost ostří. Kotouč s negativním úhlem čela. CMT kotouč pro neželezné kovy a plasty je ideální pro zkracovací, radiální a kotoučové pily.


Použití pro řezání všech neželezných kovů a plastů, lamina a oboustranně povlakovaných desek melaminem. CZ DISTRIBUCE - autorizovaná prodejna. Standardní řada pilových kotoučů pro řezání lamina pokosovými pilami. Konstrukce kotoučů je upravená pro rychlý a velmi čistý řez.


Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina. Prodejna Bruntál, není dostupné. Cenu ND zjistíte zadáním katalogového čísla do vyhledávače na naší stránce Makita-shop. Pokud je u položky např. Volba počtu zubů pilového kotouče závisí i druhu řezaného materiálu.


CMT kotouče pro neželezné kovy a plasty jsou ideální pro zkracovací, radiální a kotoučové pily. Kotúče s negatívnym uhlom čela. Skonštruované pre vysoký výkon, kvalitný rez a dlhú životnosť ostria.


CMT kotúče pre neželezné kovy a plasty sú ideálne pre skracovacie, radiálne a kotúčové píly. Použitie pre rezanie všetkých neželezných kovov a plastov, lamina a obojstranne povlakovaných dosiek melamínom.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.