Monday 2 June 2014

Rostex nůžky

Délka: 1mm Hmotnost: kg Použití: k odstřihování nití a pro drobné práce. Bezpečnostní třídaBezpečnostní kování 4. Výroba a prodej vysoce kvalitních nůžek na plech značky Rostex. Kupujte přímo u výrobce, nyní zá výhodné ceny! Nůžky na plech značky Rostex.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Varianta: Levé Délka: 2mm. ROSTEX - lemezvágó pelikán olló 3mm vastagságig. Vaše cena s DPH : 33- CZK.


Cena bez DPH : 27- CZK. NÁŘADÍ - ELEKTRICKÉ nářadí - Nezařazené NOVÉ ZBOŽÍ. Skladem na prodejně: ks.


Nikdo z vás si asi čárky na dveře dělat nebude, ale pravdou zůstává, že bez nůžek se na zahradě prakticky neobejdete.

Nejvhodnější typy nůžek volíte podle charakteru zahrady. Jiné bude potřebovat majitel ovocného sadu, další milovníci okrasných zahra školkaři apod. Určitě vás proto potěší zpráva, že firma Rostex na . Naše cena: Kč včetně DPH. Dílenské nůžky univerzál 200mm. Nářadí, zahradní technika.


Převodové nůžky na plech vhodné pro stříhání plechu do síly mm. Levé - pro rovný střih, úhly a levotočivé oblouky. Ruční nůžky na plech pro stříhání materiálů až do tloušťky 5mm. Pro domácí použití nabízíme jednoduché celokovové nůžky v různých tvarech a barvách.


Vyšší řady již kromě velmi kvalitního vroubkovaného ostří disponují také převodem pro zmenšení . Mládek Jan - Velko a maloobchodní prodej strojů, nástrojů a nářadí. Vyrábí bezpečnostní, stavební, interiérové, panikové, nábytkové, kování. Dále nabízí kování pro plastová okna a dveře, doplňkové kování, dveřní madla, kliky, zámky, pojezdová kolečka, zahradnické nůžky a nůžky na plech.


Nabízí sety bezpečnostního a dveřního kování. Svým zákazníkům nabízíme široký výběr kování, zámků, bezpečnostních a interiérových dveří. Vyrábíme bezpečnostní, stavební, interiérové, panikové, nábytkové, kování.


Dále nabízíme kování pro plastová okna a dveře, doplňkové kování, dveřní madla, kliky, zámky, pojezdová kolečka, zahradnické nůžky a nůžky na plech.

Nabízíme sety bezpečnostního a dveřního kování. Výrobce a dodavatel strojních nožů, průmyslových řezných nástrojů a spotřebního materiálu. Dodáváme bezpečnostní nože a čepele MARTOR, OLFA, KDS, atd.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.