Wednesday 4 June 2014

Postel provence

Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě. Bílá postel 180x2CAS borovice bílá. Milujete Francii, levandule a přímořský vzdoušek? Pořiďte si postel ve stylu provence , která dodá vašemu domovu klid a vůni letních dnů.


Zamilujte si bydlení ve francouzském venkovském stylu la Provence.

Manželská postel pro dvě dospělé osoby v provence stylu. Na výběr máte ze dvou barev a až rozměrů. Pohádkově design a pevná konstrukce vám zajistí pohodlný spáne.


Studentská postel Monako je produktem dánského výrobce, který se zaměřuje na výrobu masivního nábytku. Postel Monako je vyrobená z dánské borovice v barvě hnědá ( provence ). Díky přírodnímu provedení j. Kombinace dekoru běleného dřeva - borovice andersen s tmavým dubem lefkas dodává kolekci nábytku Provence pocit lehkosti a svěžesti. Výrazným prvkem kolekce Provence jsou charakteristická ozdobná . Nábytek ve francouzkém venkovském stylu Provence.

Rustikální postel White Home je kvalitní voskovaná dřevěná bílá postel z masivu v selském stylu Provence do ložnice ve venkovském stylu z masivní borovice kvalitní dřevěný nábytek. Stylová provence postel CHATEAU. Rustikální bílá postel White Home je kvalitní voskovaná dřevěná bílá postel z masivu v selském stylu Provence do ložnice ve venkovském stylu z masivní borovice kvalitní dřevěný nábytek. Postel Lje prvkem z luxusní kolekce nábytku, která je inspirovaná nezaměnitelným venkovským stylem jihovýchodní Francie.


S kolekcí Provence se váš interiér stane útulným domovem. Kombinace bílého dekoru borovice andersen s tmavým dubem lefkas propůjčují . Kolekce Provence je vhodná pro každého, kdo preferuje romantický styl nábytku. Romantický a zároveň starožitný vzhled zdůrazňují kovové úchytky v barvě mosazi a obloukové výřezy v horní i spodní části.


Tento produkt může být u vás již: 25. Provence S2D je součástí modulové sestavy Provence inspirované stylem jiho-východní Francie. Provensálský nábytek je vyráběn s největší pečlivostí a precizností v Itálii ze dřevin topol a paulownie. Skryté části, jako korpusy zásuvek, záda apod.


Postele jsou dodávány v rozloženém stavu , bez ma.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.