Wednesday 25 June 2014

Mikrovlnka bosch hmt75m654

Vestavná mikrovlnná trouba do niky o výšce 38cv ní můžete své jídlo extra rychle rozmrazit, ohřát a perfektně připravit. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Spotřebič, který ve vaší kuchyni nesmí chybět. Nechte se ohromit jedinečným nadčasovým designem, přehledným intuitivním ovládáním a užitečnými funkcemi mikrovlnné . Celý popis a technické parametry.


Ostatní zákazníci si také prohlíželi. Vysavač tyčový Philips PowerPro Aqua . NEODSTRAŇUJTE TENTO KRYT! Opravu smí provádět pouze odborný servis. Toto upozornění vystřihněte a nalepte na zadní.


Kontakt na servis domácích spotřebičů BOSCH. BSH domácí spotřebiče, s. BOSCH HMT75M6Na displeji je zobrazený denný čas, alebo doba prípravy pokrmu. Pre svoj obľúbený program. Bosch HMT 75M6( mikrovlnka ). Ponúka mikrovlnný ohrev s vysokým výkonom 8W. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Dizajn bez rámčeka umožňuje jednoduchú inštaláciu, jednoduché čistenie a rúra dokonale zapadne do kuchynského nábytku. Dvierka so závesom vľavo sa ľahko a . Dvířka otvíraná do strany: komforní otevírání díky závěsu vlevo. Design bez rámečku: jednoduchá instalace, harmonická integrace do kuchyňského . Не найдено: mikrovlnka BOSCH HMT 75M6cena od 211.


Je určena pro vestavbu do 60cm skříňky. Nastavit můžete až stupňů výkonu. Je vybavena automatickými programy. Disponuje mikrovlnným ohřevem. TumJkA - Перевести эту страницу Skrz.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma od 5Kč. Najlepšia vstavaná mikrovlnka BOSCH HMT 75M654.


Na varenie používate programy, pomocou zvyšných funkcií jedlo dokonale rozmrazíte. Jej výhodou je pamäťová funkcia, . Velmi casty reset, cca kazdy alebo kazdy druhy tyzden sa mikrovlnka zasekne, ostanu svietit len bodky na displayi a je potrebne ju vytiahnut zo zasuvky a opat zapojit. Multifunkčná mikrovlnná rúra TWIN AMW 5IX, Elektronická s technológiou 6. Vestavná mikrovlnka Bosh.


Mikrovlnný ohřev (výkon), 8W. Jediná vada na kráse je trochu bouchnutý jeden zadní roh od přepravy, nemající vliv na nic, jde jen o malinko prohnutý plech. Dále není součástí záruční list, záruka na vyzkoušení a funkčnost .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.