Thursday 22 May 2014

Zásuvka tango ip44

Vyrobeno v České republice. Spínače a zásuvky s vyšším krytím (IP 44) pro venkovní použití řady ABB Tango. Kč ( 12Kč bez DPH).


Přepínač střídavý, s krytem a rámečkem, řazení . Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. Množstevní jednotka: KS Balení: KS.

IDLO RELÉ, 180°, IP, TANGO , BÍLÁ. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Předmět: spínač pod omítku IP44.


Dobrý den, marně jsem u vás v online katalogu hledal spínače a klapáky ve stylu tango pod omítku s IP44. Našel jsem zásuvky , krásně barevně znázorněné ale spínače nikoliv. Poslali by jste mi prosím odkaz nebo by jste mne nenavedli?


Zásuvka dvojnásobná bílá IPna omítku D. Dostupnost: ihned k odeslání. Jmenovitý proud: 1A Jmenovité napětí: 25V Způsob montáže: Podomítková montáž Barva: Bílá Provedení: Norma CSN Bezhalogenové provedení: ne Kryt: Centrální deska Počet jednotek: Uzamykatelný: ne S odklápěcím víkeano Typ připojení: Šroubovací svorka Povrchová úprava: Bez .

Zobrazit telefon: Šardice, okres Hodonín 25. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Drôty sa upevňujú do svoriek pomocou skrutkového spoja.


Zásuvky série Tango majú klasický jednoduchý dizajn. Túto sériu je možné osadiť do viacnásobných rámčekov. Pri nadomietkovej inštalácii . Ohodnotit: hvězdičky Ohodnotit: 2. Prodejce elektroinstalačního materiálu a svítídel. Pro zobrazení stavu skladu a ceny se přihlašte!


S design: ZaRa krytí: IPprodukt: zásuvka dvojnásobná s ochrannými kolíky a víčky bez propojení provedení: nás. PVC sáček způsob montáže: na stěnu barva : bílá . Na seznam Přidat na seznam. Vypínač Asfora sériový, ř.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.