Friday 23 May 2014

Whirlpool trouba 6 smysl

Jediným tlačítkem se funkce 6. Snímače teploty a vlhkosti zaregistrují každou změnu a odevzdají informaci do řídící jednotky. Ta podle zvolené funkce a. Whirlpool přichází s revoluční patentovanou technologií horkého vzduchu! Trouby Whirlpool nabízí přednastavené recepty, inteligentní ovládání, funkce pro úsporu energie a další! SmartClean – horkovzdušné pečicí trouby s ventilátorem zaručují především. Myčka sama volí nejlepší program, chladnička hlídá klima a trouba kontroluje stav chystaného jídla.


Vy si pouze na displeji zvolíte své oblíbené jídlo a necháte si chutnat. Whirlpool s potěšením představuje elegantní řadu inovativních vestavných trub. Tyto trouby v sobě spojují . Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. W , l , Ventilátor, Vysouvání plechu. Skutečně si užijete moderní přípravu jídla, budete-li ji připravovat s využitím technologie 6. Stačí jen vybrat jednu z přednastavených kategorií, zadat váhu a trouba už.


Vestavné spotřebiče Whirlpool a jejich unikátní technologie 6. Dam maso sondu a ono to upeče na přesnou teplotu. Maso není vysušené ale šťavnaté. Kecalka 2příspěvků 20. Jako bonus dobré, ale nevím . Vestavná trouba Whirlpool AKP 4IX v designu Actual.


Pečení, dotykové ovládání, nerez. Indukce je zdaleka nejúčinnějším způsobem vaření. S novou indukční troubou snadno připravíte vynikající pochoutky a při tom ušetříte až polovinu času i energie. Díky unikátní technologii 6. Trouba je vybavena funkcemi pro vaření, grilování, mikrovlnný ohřev, zapékání Crisp a rozmrazování. Elegantní mikrovlnná trouba Whirlpool AMW 7IX využívá senzorovou technologii 6. Kromě toho nabízí praktickou funkci Jetstar pro . Popis a specifikace ↓Ke stažení.


Volně stojící multifunkční trouba s 6. Samostatná horkovzdušná trouba se 6. JQ 2SL s objemem litrů má spoustu užitečných funkcí – mikrovlnný ohřev, gril, vaření v páře a pečení s funkcí Crisp. Novinkou je unikátní funkce Bread Defrost, díky níž bude vaše pečivo po rozmrazení chutné a křupavé. Inteligentní technologie 6. Tato trouba je v nerezovém provedení s úpravou povrchu proti otiskům prstů.


Má čistý vzhle moderní estetický dotykový ovládací panel a plně grafický LCD displej. F Product Design Award .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.